10 cilvēces nožēlas un uzvaras..

Šodien sākuLideris bez titula - vaks (CURV).cdr lasīt R. Šarma grāmatu “Līderis bez titula”, stundas laikā izlasot 63 lapas un burtiski to ēdot, sapratu, ka šo grāmatu viennozīmīgi varu ieteikt citiem.. Tiem, kas jūt, ka viņos ir kāds potenciāls, bet tā iekšējā pārliecība nav bijusi 100% vai arī kāds ir pateicis kādu pašvērtējumu iedragājošu komentāru vai arī vienkārši gribas saprast, kas tad ir līderis un kas par tādu var kļūt.. Viegli lasāma literatūra..

Jau šajās pirmajās 63 lapas pusēs atradu lielisku materiālu, ko izvietot šeit un ieteikt tieši Tev izlasīšanai. Svarīgi ir saprast, ka viss ir atkarīgs tikai no tā, ko Tu izvēlies un pieņem. Svarīga ir Tava IZVĒLE!

Un tātad, izvēlies, kā nodzīvot savu dzīvi:

DESMIT CILVĒCES NOŽĒLAS

1) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai, bet tā apburošā melodija, dēļ kuras Tev bija dāvāta dzīve, vēl joprojām klusē.
2) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai, tā arī nekad nepiedzīvojis to spēkus sevī, kas dots, lai tu paveiktu varenas lietas un sasniegtu augstus mērķus.
3) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai un saproti, ka nekad neesi nevienu iedvesmojis ar savu piemēru.
4) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai un atskārsti, ka nekad neesi drosmīgi riskējis un līdz ar to arī nekad neesi vinnējis.
5) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai, saprotot, ka esi palaidis garām iespēju sasniegt augstāku līmeni, jo esi noticējis citu meliem, ka Tev ir jāpaliek par viduvējību.
6) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai un jūties satriekts par to, ka nekad tā arī neesi iemācījies pārvērst sakāvi par ieguvumu un svinu par zeltu.
7) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai pilns nožēlas, ka neesi sapratis to, ka tavs darbs domāts, lai nestu labumu citiem, ne tikai sev pašam.
8) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai, apzinoties, ka esi nodzīvojis dzīvi, kuras modeli Tev uzspiedusi sabiedrība, nevis kādu esi vēlējies pats.
9) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai un piepeši aptver, ka nekad neesi pilnībā izmantojis savus potenciālus un pat ne pietuvojies tai ģenialitātei, kurai tiki radīts.
10) Tu esi nodzīvojis līdz savai pēdējai dienai un atklāj, ka tu būtu varējis būt līderis un atstāt aiz sevis šo pasauli daudz labāku, nekā tajā ienākot. Bet Tu atteicies pieņemt šo misiju, jo Tu baidījies. Un tāpēc Tev nekas neizdevās. Tu esi izšķiedis savu dzīvi.

DESMIT CILVĒCES UZVARAS

1) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam pilns laimes un piepildījuma, atskārstot, ka esi devis visu, kas Tev bija, – pilnā mērā izmantojis savus talantus, resursus un potenciālu, darot ko īpašu un nodzīvojot neparasti skaistu dzīvi.
2) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam, zinot, ka ik mirkli esi nodzīvojis izcili un visā, ko darīji, uzstādīji visaugstākos standartus.
3) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam, svinot to, ka Tev vienmēr ir pieticis drosmes kontrolēt savas lielākās bailes un īstenot pārdrošākos sapņus.
4) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam un vari atzīt, ka visu mūžu esi apkārtējos cilvēkus iedvesmojis, nevis pazemojis.
5) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam, saprotot, ka, lai arī Tavs gājiens nav vienmēr bijis līdzens, tomēr ikreiz, kad tiki nogāzts pie zemes, Tu uzreiz piecēlies un ne mirkli nezaudēji ticību labajam.
6) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam un saņem apkārtējo apbrīnu par saviem fenomenālajiem sasniegumiem, kā arī pateicību par ieguldījumu to cilvēku dzīvēs, ar kuriem Tev bija tas gods sadarboties.
7) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam un jūties apmierināts par to spēcīgo, godpilno, iedvesmojošo un iejūtīgo personību, par kuru esi kļuvis.
8) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam un saproti, ka esi bijis patiess novators, kurš atklājis jaunus ceļus.
9) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam, savu komandas biedru, klientu un mīļoto ieskauts, kuriem Tu esi kā zvaigzne, varonis un leģenda.
10) Tu esi pietuvojies savam noslēgumam kā patiess līderis bez titula, zinot, ka varenie darbi, kurus esi paveicis, turpinās savu ietekmi vēl ilgi pēc Tavas aiziešanas un Tava dzīve kļuvusi par paraugu daudziem.

Kādu dzīvi izvēlies TU? 😉

<K.K.>

This entry was posted in Jaunumi, Pasizaugsmei and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 10 cilvēces nožēlas un uzvaras..

  1. Laima says:

    TIEŠI ŠĀDU IZVĒLOS SAVU DZĪVI!!!

  2. Liene says:

    Mjā… iedvesmojoši. 😉

  3. Teletrade-dj says:

    Tiešām liek domāt par dzīves izvēlēm..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.