Produktu apskats: Kalcijs

Kalcijs – kā organisma dzīvības procesu pamats

Cilvēka organisms (70 kg) satur 1 kg kalcija. Tā pamatmasa veido kaulu un zobu audus masu hidrooksiapatīta veidā, 99% kaulu masas ir kalcijs. Pārējais kalcijs ir asins un citu audu sastāvā gan jonu, gan saistītā veidā. Kalcija apmaiņas procesi organismā vistiešākajā veidā saistīta ar magnija, stroncija un fosfora apmaiņas procesiem.

Pieaugušam cilvēkam vidēji dienā vajadzētu uzņemt 1g kalcija, kaut gan pastāvīgai audu struktūras atjaunošanai nepieciešams tikai 0,5 g kalcija diennaktī. Dzīves laikā uzņemamā kalcija daudzums var svārstīties, taču nešaubīgi skaidrs ir tas, ka kalcijs ir vajadzīgs katram un vienmēr.

 Kalcija patēriņš diennaktī (mg) dažādos dzīves posmos.

Vecums un kontingents Kalcija daudzums (mg)
Bērni:līdz 6 mēneši

līdz 1 gadam

1 – 10 gadi

11 – 18 gadi

 Pieaugušie:

18 – 30 gadi

30 – 50 gadi

 Vīrieši pēc 70 gadiem

Grūtnieces un barojošas mātes

 Sievietes menopauzes laikā:

preparātus nesaņemot

lietojot estrogēnus

lietojot vitamīnu D

  400

600

800

1500

 

 800 – 1000

800 – 1000

 1200

 1200

 

 1500

1000

800

 

Viena no daudzajām kalcija funkcijām organismā, ir – uzturēt sārmainu vidi, atskābināt starpšūnu šķidrumu, tā kā tieši skābā vidē attīstās un vairojās patogēnie organismi un ļaundabīgās šūnas. Ir svarīgi panākt, lai starpšūnu vide ir sārmaina – un ar ļaundabīgiem audzējiem var cīnīties.

Pēdējie zinātnieku pētījumi apliecina, ka kalcijs – tas ir svarīgākais mikroelements cilvēka organismā. Un tā deficīts izraisa aptuveni 150 slimības! Tādēļ pat profilaktiska kalcija lietošana var būtiski samazināt dažādu slimību rašanās risku.

 KALCIJS:

  • ir „celtniecības materiāls” kauliem un zobiem;
  • veido sārmainu vidi organismā;
  • regulē visu šūnu un audu augšanas un darbības process;
  • būtiski ietekmē vielmaiņu;
  • normalizē muskuļu un nervu sistēmas darbību;
  • nodrošina normālu asins recēšanu;
  • piemīt pretiekaisuma iedarbība;
  • nodrošina organisma aizsargspējas pret apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi, krasām klimata maiņām, infekcijām u.c.

Organisms labprāt uzsūc kalciju tikai no pārtikas produktiem, kuri nav bijuši pakļauti termiskai apstrādei, kā arī ja ir ievēroti elementāri ēšanas noteikumi, kad organismā pietiekamā daudzumā ir arī citi mikroelementi, un tieši fosfors, magnijs, stroncijs, jods.

No seniem laikiem Okinavas salas iedzīvotāji Japānā ir slaveni kā ilgdzīvotāji.

Neskatoties uz savu cienījamo vecumu, cilvēki 70, 80 un pat 90 gados visu dienu strādā rīsu laukos. Salu iedzīvotāji ļoti reti slimo, daudzi visa mūža garumā nav griezušies pie ārsta. Pētījumos, ko veicis profesors Kobajasi, ir apstiprinājies fakts, ka šie dzīves ilgumu un veselību nodrošinošie rādītāji vistiešākajā veidā saistīti ar dzeramā ūdens kvalitāti.

Analīzes uzrāda, ka kalcija satura rādītājs dzeramajā ūdenī Okinavas salu rajonā ir pats augstākais ne tikai Japānā, bet arī pasaulē.

Sango koraļļi, kas ieskauj Okinavas salu, ir vienīgie no 2500 koraļļu šķirnēm, kuru sastāvā ir svarīgi komponenti cilvēka dzīvības procesu nodrošināšanai.

Šis atklājums bija apvērsums veselības saglabāšanas jomā, sākās Sango koraļļa rūpnieciskā ieguve, un gala produkts, kas nonāk līdz patērētājam, saucās „koraļļu kalcijs CORAL MINE”. Viens grams koraļļu pulvera, pievienots jebkuram negāzētam dzeramajam ūdenim, savienojas ar to, padarot šo ūdeni cilvēka organismam veselīgu.

Ikdienas lietojot 1,5 l ūdeni, kuram pievienota 1g paciņa koraļļu kalcija CORAL MINE, jūs varat normalizēt pH līmeni kā arī:

  • attīrīt nieres, gremošanas sitēmu un aknas;
  • panākt veselīgu sārmainu vidi, neitralizējot skābes starpšūnu šķidrumā;
  • uzlabot muskuļu un locītavu funkcijas;
  • veiksmīgi cīnīties ar artrītu, sirds – asinsvadu un gremošanas problēmām;
  • regulēt cukura un holesterīna līmeni asinīs un asinspiedienu;
  • atjaunot skaleta un saistaudu, kā arī visa organisma minerālu sastāvu;
  • neitralizēt sārņu un toksīnu kaitīgo iedarbību un veicināt to izvadīšanu no organisma;
  • spēcīga profilakse vairāk kā 150 slimībām, kas saistītas ar kalcija trūkumu organismā.

Koraļļu kalcija ūdeni drīkst pievienot jebkuram gatavam dzērienam – tējai, kafijai, kompotam, pat zupai.

Lai no organisma izvadītos toksiskie savienojumi, ik dienas nepieciešamas izdzert vismaz vienu litru tīra ūdens.

Koraļļu kalcija CORAL MINE sastāvs 90 % ir kalcija karbonāts, plus stroncijs, magnijs, nātrijs, fosfors, jods, kopā 70 dažādi organiskas izcelsmes elementi, kas ideāli uzsūcās organismā, viegli pārejot jonu formā. Koraļļu pulverim pievienotais sudrabs attīrīs ūdeni arī no nelabvēlīgām organismam baktērijām.

Koraļļu kalcijs – pats efektīvākais līdzeklis cīņai ar artrītu. Tas būtiski atvieglo artrīta slimnieku stāvokli, jo organisms saņem tieši to, kas nepieciešams kaulu un locītavu atjaunošanai.

Koraļļu kalcijs ir labākais no visiem zināmajiem antioksidantiem. Tas neitralizē brīvos radikāļus un neļauj tiem sagraut šūnas.

Kalcija deficīta simptomi: uzbudinātība, hiperaktivitāte, nervozums un viegla aizkaitināmība, nagu trauslums, ekzēma, bezmiegs, augsts asinsspiediens, krampji, depresija, sirdsklauves, augšanas un attīstības aizture, smaganu un mutes dobuma problēmas, zobu noārdīšanās, osteoporoze, locītavu un kaulu sāpes, nepamatots nogurums u.c.

 Kompānijas „Starptautiskais Koraļļu klubs” un „RBC” piedāvā sēriju augstas kvalitātes produktu, kas satur kalciju organismam viegli uzņemamā formā.

  1. Koraļļu kalcijs CORAL MINE : 1 paciņā 6X 1g paketītes sasmalcināta koraļļa (994mg), kurš satur ~~70 dzīvībai svarīgus elementus( tai skaitā kalciju – 34,6%, magniju – 2,16%, silīciju – 1,37%, kā arī nātriju, sēru, dzelzi, kāliju, fosforu, jodu, ftoru, bromu, hromu, boru, cinku, selēnu, platīnu, sudrabu, varu, zeltu u.c.),

L – askorbīnskābe (5mg).

Lietošana: 1 paketīti koraļļa kalcija CORAL MINE ieliek 1,5 l pudelē vai kādā citā slēgtā traukā ar dzeramo ūdeni, un aptuveni pēc 5 min. tas ir bioloģiski aktīvs un lietojams. Izdzer dienas laikā ēšanas starplaikos pa dažiem malkiem vienā reizē. Paketīti ar koraļļu pulveri var ievietot arī mazākā tilpumā, lai iegūtu koncentrētāku šķīdumu un panāktu momentālu efektu akūtos gadījumos (par to konsultēties pie sava konsultanta), kā arī tējā, kafijā, jebkurā negāzētā dzērienā. Nevārīt!

  1. Asimilators : satur koraļļu kalcija pulveri (15mg), gremošanas fermentus, minerālu maisījumu (15mg) un vitamīnus A,D.
  1. Minamīns. Pulverī: koraļļu kalcijs, vitamīns D3, vit., C, vit. E, aminoskābes (15).

Lieto: 1-2 paketītes dienā, izber pulverīti zem mēles un ļauj tam pakāpeniski uzsūkties. Vai šķīstošo tablešu veidā,- 1 tabl. uz 250-450 ml ūdens izdzer dienas laikā.

  1. Brūnaļģe: Rekomendē hipotireozes (vairogdziedzera nepietiekama darbība) gadījumos. Satur dažādus mikroelementus, īpaši jodu, un arī kalciju.Brūnaļģe kavē aterosklerozes attīstību un samazina holesterīna daudzumu asinīs. Stimulā zarnu peristaltiku un veicina organisma attīrīšanos.
  1. Bērnu košļājamie vitamīni. Unikāls multivitamīnu komplekss, satur visus augošam organismam nepieciešamos vitamīnus un minerālus, kalciju ieskaitot.

Iepakojumā 240 tabletes, rekomendē bērniem no 1 – 12 gadiem.

  1. Zaļais zelts: unikāls komplekss sportistiem un aktīva dzīvesveida cienītājiem, ieteicams visiem, kam svarīga veselība un labsajūta. Satur vitamīnus, spirulīnu, papaiju, žeņšeņu, ziedputekšņus, minerālus, to starp arī kalcija fosfātu.

Lieto: 2 – 6 tabletes dienā.

  1. Maģiskais kalcijs: Visoptimālāk sabalansētais visu nepeiciešamo mikro- un makroelementu avots, īpaši kalcija, kas iegūts no organiskiem jūras produktiem. Cilvēka organisms nav spējīgs pats izstrādāt šos elementus, tāpēc tie ir jāuzņem papildus visas dzīves garumā. Īpaši ieteicams cilvēkiem ar skeleta, saistaudu, locītavu problēmām, aktīva dzīvesveida piekritējiem, sievietēm, menopauzes simptomu mazināšanai, grūtniecības un bērna barošanas periodā, osteoporozes profilaksei un ārstēšanai, cilvēkiem pēc 40 gadiem.

Lieto: 2 – 4 tabletes vakarā pirms gulētiešanas.

  1. Košļājamais kalcijs ar vit. C un D: Iesaka osteoporozes profilaksei, kaulaudu un saistaudu stiprināšanai, kalcija un D vit. deficīta gadījumos, grūtniecības un bērna barošanas periodā, vecākiem cilvēkiem, īpaši nozīmīgs bērniem intensīvas augšanas periodā.

Lieto: pa 1 – 2 tabl. dienā pēc ēšanas lēni sakožļājot.

Osteoporozes profilakses un novēršanas programmas, pielietojot „Starptautiskā Koraļļu kluba” uztura bagātinātājus.

Jauniem cilvēkiem:

Koraļļu kalcijs, Minamīns, Gremošanas formula (Royal 1), Pilnvērtīgs uzturs (Royal 2), Maģiskais kalcijs.

Osteoporoze iedzimtā (primārā):

Koraļļu kalcijs – ilgstoši 6-9 mēnešus, Minamīns – 10 dienas katru mēnesi rudens – ziemas periodā, Gremošanas formula (Royal 1), Pilnvērtīgs uzturs (Royal 2), Mega acidofīls, Maģiskais kalcijs, Superuzturs.

Medikamentozā osteoporoze (pēc ilgstošas medikamentu lietošanas):

  • Probiotiķi: Acidofīls, Hlorodofīls, Mega acidofīls;
  • Koraļļu klacijs – ilgstoši;
  • Gremošanas formula (Royal 1);
  • Mikrohidrīns – 7 dienas mēnesī pa 1 – 2 kapsulām 2X dienā;
  • Pilnvērtīgs uzturs (Royal 2)

Kaulu un mugurkaula deformācija:

  • Dzīvības iepakojums – profilaktiski, ar 3 mēnešu starplaikiem;
  • Koraļļu klacijs – ilgstoši, vismaz 6 – 9 mēnešus;
  • Mikrohidrīns – pa 1 – 2 kapsulām dienā, vismaz 1 mēnesi;
  • MSM – 1 mēnesi, tad 1 mēn pārtraukums, tad atkal 1 mēnesi dzer;
  • Minamīns – 10 dienas katru mēnesi 3 mēnešus pēc kārtas;
  • Omega 3/60 – 1 kaps. dienā 3 mēnešus, atkārto pēc vajadzības;
  • Emu tauki vai Dziedējošais balzāms ar tējaskoku uz sāpošajām vietām;
  • Koloidālais sudrabs – smidzina uz deformētajām locītavām un ļauj nožūt.
  • Pilnvērtīgs uzturs (Royal 2);
  • Maģiskais kalcijs.

Menopauzes izraisīta osteoporoze:

  • Koraļļu kalcijs – ilgstoši;
  • Omega 3/60;
  • MSM – deva individuāli;
  • Zāļu kombinācija vai tinktūra Nr. 4;
  • Maģiskais kalcijs;
  • Pilnvērtīgs uzturs (Royal 2);
  • Džest van krēms sievietēm – pastāvīgi.

Sportistiem;

  • Koraļļu klacijs;
  • Mikrohidrīns (H-500) – 1 kaps. dienā treniņu laikā;
  • Spirulīna;
  • Jaunpiens;
  • Minamīns – lielu fizisko slodžu un sacensību laikā;

 Jūsu veselība – Jūsu pašu rokās, un viss te rakstītais ir priekš Jums!

 <I.K.>

 

This entry was posted in Jaunumi, Produkta apskats and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.