Dabīgās antibiotikas

Dabīga alternatīva sintētiskajām antibiotikām

CCIIestājoties vēsākam laikam daudzi cilvēki interesējas par to, kā sagatavoties rudens – ziemas sezonai un pasargāt sevi un savus bērnus no saslimšanas, vai ko lietot no dabīgiem preparātiem, lai tā teikt, ārstējot vienu, neiedzīvotos virknē sarežģījumu. Nevienam jau nav noslēpums, ka sintētiskās antibiotikas un tik plaši reklamētie karstie dzērieni ir sava veida “zemūdens bumbas”, kas bīstamas ar savām blaknēm. Sevišķi kaitīgi (un it īpaši bērniem!) ir paracetamolu saturošie medikamenti. 

Ir lietas, ko gadiem lietoju es pati, kad ir tāda vajadzība, un strādāju ar šiem produktiem. Dabīgs produkts blaknes nerada un neko nebojā, bet gan strādā kompleksi uz visām sistēmām.

Daži no šiem produktiem ir parafarmeceitiķi (UB parafarmaceftiķu grupa – augu preparāti ar terapeitiskām īpašībām), kurus var lietot gan profilaktiski, gan risinot nopietnākas veselības problēmas. Visi šie līdzekļi ir reģistrēti Latvijas PVD, atļauti un atrodas brīvā pārdošanā specializētos veikalos visā LV un ārpus tās robežām, ka arī ir sertificēti ES, un pat saņēmuši starptautiskus atzinumus dažādās izstādēs. Jebkurā gadījumā – katrs izvēlas to, kas viņam palīdz būt veselam un darba spējīgam, neskatoties uz laika, ekonomiskajiem, vai vēl kādiem apstākļiem valstī un reģionā. Un tātad – tiem, kas izvēlas dabīgus analogus sintētisko antibiotiku vietā, vai papildus ārsta norādītajai terapijai, daži ieteikumi: 

This entry was posted in Jaunumi, Produkta apskats and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.