Kā iziet no matricas?

KĀ IZIET NO MATRICAS?

matrica1. Atmest smēķēšanu, alkohola un citu pārtikas „narkotiku” lietošanu un pārstāt ēst gaļu. Neēst ātro uzkodu ēstuvēs. Vispār nekur neko neēst, barojiet sevi paši, vēlams – ar dzīvu pārtiku, ierobežot ogļhidrātus, izslēgt no pārtikas rafinēto cukuru. Nekošļāt košļenes. Noteikti pāriet uz zobu pulveri: fluora savienojumi zobu pastās bloķē čiekurveida dziedzeri. Dzert tikai dzīvu ūdeni, krāna ūdens nav domāts dzeršanai.

Daudzi domā, ka dzīvs ūdens atrodams akā vai avotā, diemžēl…  🙁 Dzīvs ūdens ir tāds, kura ORP rādītājs ir ar mīnus zīmi. Zināšanai: augļūdeņos ORP jābūt – 170 mw, mātes pienā – 70 mw, tad zīdainis piedzims un augs vesels. Šūnās normā:  – 100 līdz  – 200 mw (ja  – 70 – cilvēks sāk slimot;  – 50 – ļoti slims;  – 10 līdz – 5 – onkoloģijas; 0 – mirst).

smadzenes2. Attīrīt zarnu traktu. Veikt dabīgu pretparazitāro attīrīšanos. Izmest medikamentu paliekas. No aptiekas tikai jods, „zeļonka”, marles saites, aktīvā ogle…. Kā armijā. Pārstāt apmeklēt ārstus. Vispār – pārstāt ticēt slimībām un diagnozēm. To nav. Nepieļaut nekādas citu uzspiestas manipulācijas ar savu ķermeni.

 Jebkuru atveseļošanos fiziskajā vai kādā citā plānā, ir jāsāk ar organisma un visu pārējo „ķermeņu” atbrīvošanu no parazītiem.

Pieejamas profilaktiskās pretparazitārās programmas bērniem un pieaugušajiem. Individuāli – sastādu personīgi katram, izejot no viņa vajadzībām.

 

  1. Sākt sarunāties ar savu „skafandriņu”. Ķermenim, šim Dievišķajam traukam, – tam piemīt sava balss un sava apziņa, un tas vienmēr stāsta, kas tam patīk, un kas nē. Un ir jāiemācās to cienīt. Nepieciešamība pēc zemu vibrāciju pārtikas un baudvielām liecina par šūnu struktūras izkropļojumu. Nodibināt sakarus ar organisma elementiem. Sadraudzēties ar tiem un dot tiem uzdevumus organisma pašattīrīšanās, pašatjaunošanās un reālā ķermeņa pārveidošanas uzdevumus. Mazgājoties sarunāties ar ūdeni. Lūgt to attīrīt zemākos plānus, pateikties tam par šo darbu. Nestaigāt ar izlaistiem matiem. Mati – tās ir antenas, tie savāc uz sevis svešas domas un nevajadzīgo informāciju. Izlaistiem matiem kontaktēties tikai ar ļoti tuviem cilvēkiem, Augstākajiem spēkiem, meditējot.

    4. Katru dienu (var vakarā) vingrot, jebkuru mierīgu fiziskos vingrinājumu kompleksu meditatīvas mūzikas pavadībā. Izmatojiet aromlampas. Eļļas, baltos smaržkociņus, kas atver un harmonizē dažādas čakras. Vingrošana reizēm pāriet dziļā meditācijā (bet tas jau vēlāk, kad paaugstinās vibrācijas, viss notiek pats par sevi)

    5. Ikdienas pastaigas 2-3 stundas svaigā gaisā, vēlams, tālāk no matricas. Kontakts ar dabu. Koncentrējoties uz elpošanu. Pārstāt apmeklēt tirdzniecības centrus, stadionus, demonstrācijas, piesmēķētas kafejnīcas, restorānus, alus pagrabus. Izvairīties no nevajadzīgiem „tusiņiem”.

    6. Izrevidēt visu savu garderobi. Atstāt ērtus, praktiskus, dabīgu materiālu brīva griezuma apģērbus. Maiciņas un džinsi der, bet sievietēm – uzsvars uz svārkiem un kleitām. Saprast, ka lietu ir vairāk, nekā spējat novalkāt. Lieko izdalīt trūcīgajiem. Mazāk un retāk visādu rotaslietu. Ķēdes, rokassprādzes, gredzeni – tas viss sasaista enerģijas, bloķē to brīvu plūsmu.

    7. Izsviest mikroviļņu krāsni, neskatīties televizoru- nekad! Izmest un viss! Atslēgt elektroierīces, ko nelieto, no tīkla. Aizvākt visus vadu pinekļus un nestāvēt „zem bultām”. Nepļāpāt pa mobilo telefonu (gandrīz izmest, ja pagaidām nav iespējams – runāt caur „garnitūru” – austiņas un mikrofons ārpus telefona), vienmēr to izslēgt kad guļat, meditējat un, kad jūsu nav: esat, piemēram, „citā dimensijā”, vai „radošumā”. Dators – nu…, pagaidām izmest grūti, saprotamu iemeslu pēc. Ļoti palīdz sazināties ar domubiedriem un saņemt vajadzīgo informāciju. Bet noteikti ierobežot visādus draņķus – muldēšanas forumus, iepirkšanos lētos saitos, spēlītes, baumu lapas un cita veida „pornogrāfiju”. Savest ideālā kārtībā istabu, dzīvokli, māju, dārzu. Iztīrīt visus kaktus, izmest visu nevajadzīgo bez žēlastības. Atvadīties no visa salauztā, sasistā, ieplaisājušā, salīmētā, no tā, kas nedarbojas, antresolos guļošā… Nost ar atkritumiem! Kas ārpusē – tas iekšpusē. Visu salabot , kas nepieciešams. Krāni nedrīkst tecēt, durvis čīkstēt. Iemīliet visu, kas ap jums atrodas.

    8. Visiem piedot un palūgt piedošanu. Visus, kas ienāk jūsu galvā, kā neaicināti viesi, un uzsāk ar jums iekšējo dialogu, kaut neesat to aicinājis.

    9. Saskarsme ar dzīvniekiem, augiem, dabu, maziem bērniem – ļoti noderīgi.

    10. Pēc tam, pēc pāris mēnešiem nāk apskaidrība, ka rūpīgas izkropļojumu „izravēšanas” rezultātā ir samazinājušies izdevumi. Tātad, var sākt mēģināt mazāk strādāt un vairāk laika veltīt savai pašizaugsmei.

    11. Pārstāt uztraukties par savu vecumu. Pārvietojiet savu ķermeni uz to savas sfēras punktu, kurā jums ar savu ķermeni bija viskomfortablāk sadzīvot, attiecībā uz ārējo izskatu. Un paziņojiet par to savam organismam.

    12. Pārstāt vispār uztraukties un bažīties par kaut ko. Nekur nesteigties. Jūs esiet mūžības daļa. Neignorēt to, kas liekas mazsvarīgs.

    13. Esiet radošs. Rakstīt, zīmēt, līmēt lidmodelīšus, dziedāt, dejot, spēlēt teātri, bet tikai neko nekolekcionēt. Dzīvot – tas ir darbības vārds (labākā nodarbošanās – zīmēt smiltīs).

    14. Smaidīt vienmēr un visiem.

smaids<I.K.>

This entry was posted in Pasizaugsmei and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kā iziet no matricas?

  1. Laima says:

    Jauki! Smaidam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.