Kādā frekvencē vibrē TU? :)

Mēs visi esam enerģētiski ķermeņi, kas, kā akumulatori izstarojam un arī pievelkam attiecīgu enerģijas lādiņu. Līdzīgs – līdzīgu… 🙂 Un mēs katrs ar savām vibrācijām veidojam vidi ap sevi un visi kopā – vidi uz planētas, uz kuras dzīvojam.

Vib

Kādas vibrācijas dod katra emocija?

Lūk:

• bēdas — no 0,1 līdz 2 Hz;
• bailes — no 0,2 līdz 2,2 Hz;
• aizvainojums — no 0,6 līdz 3,3 Hz;
• aizkaitinājums — no 0,9 līdz 3,8 Hz;
• sašutums — no 0,6 līdz 1,9 Hz;
• karstgalvība — 0,9 Hz;
• niknuma lēkme — 0,5 Hz;
• dusmas — 1,4 Hz;
• lepnība — 0,8 Hz;
• lepnums (lielummānija) — 3,1 Hz;
• nievājoša attieksme — 1,5 Hz;
• pārākuma apziņa — 1,9 Hz;
• augstsirdība — 95 Hz;
• pateicība (paldies) — 45 Hz;
• sirsnīga pateicība — no 140 Hz un vairāk;
• kopības sajūta ar citiem cilvēkiem — 144 Hz un vairāk;
• līdzcietība — no 150 Hz un vairāk (bet žēlums tikai 3 Hz);
• mīlestības (galvā, tas ir, kad cilvēks saprot, ka mīlestība — ir labas, gaišas jūtas un spēks, bet mīlēt ar sirdi vēl nav iemācījies) vibrācijas — 50 Hz;
• mīlestība, ko cilvēks ģenerē ar savu sirdi uz visiem bez izņēmuma cilvēkiem, un uz visu dzīvo — no 150 Hz un vairāk;
• beznosacījumu, upurējošā, Visuma Mīlestība — no 205 Hz un vairāk

Tūkstošiem gadu garumā mūsu planētas vibrāciju frekvence bija nemainīga – ap 7,6 Hz. Fiziķi to dēvē par Šūmana frekvenci. Zinātnieki bieži to izmantoja savu ierīču regulēšanai. Cilvēki jutās komfortabli šādos apstākļos, jo arī viņu enerģētiskā lauka vibrāciju frekvence atbilda rādītājiem 7,6 — 7,8 Hz.

Taču, pēdējo gadu laikā Šūmana frekvence sākusi strauji pieaugt. Un dinamika ir sekojoša:
1995.gada janvāris — 7,80 Hz,
2000. gada janvāris — 9,30 Hz,
2007. gada janvāris — 9,80 Hz,
2012. gada janvāris — 11,10 Hz,
2013. gada janvāris — 13,74 Hz,
2014. gada janvāris — 14,86 Hz,
2014. gada februāris — 14,99 Hz,
2014. gada marts — 15,07 Hz,
2014. gada aprīlis — 15,15 Hz,
2015.gada janvāris – 16,06 Hz
2015.gada jūnijs – 16,39 Hz

(1Hz nozīmē… – 1 svārstība sekundē, 10Hz -… 10 svārstības vienā sekundē).

Cilvēka magnētiskā lauka svārstību frekvence mainās kopā ar Zemes vibrāciju frekvenci, nedaudz to apsteidzot. 2015.gada janvārī tā bija 16,06 Hz.
Tas, protams, attiecas tikai uz tiem, kas savu fizisko ķermeni ir sagatavojis šo vibrāciju maiņai. Tiem, kas dzīvo pēc principa „vienreiz dzīvojam, viss jāpamēģina”, vai „dzīvot vispār ir kaitīgi, tāpēc…”, ir grūti šajā mainīgajā pasaulē. Organisma piesārņotā ūdens struktūra nespēj kvalitatīvi caurvadīt Kosmosa informāciju, un cilvēki dzīvo citu, destruktīvo struktūru transformētās negatīvās informācijas „karuselī”, nespējot adekvāti „filtrēt” un reaģēt uz izkropļoto informāciju. Tāpēc tagad tik ļoti tiek izkropļota bāzes vērtību skala, notrulinās tipiskie pašsaglabāšanās instinkti un ir izkropļotas veselīgas dzimtas turpināšanas programmas. Mātes upurē savus bērnus, pakļaujoties vispārējās psihozes programmām, farmācijas un „sintētiskās” pārtikas ražotāju korporāciju bagātināšanās vārdā. Vispārējā vakcinācija, nekontrolētā medikamentu un dažādu medicīnisku manipulāciju izmantošana, pārtikas piedevas (E-vielas), naftas produktu atvasinājumi pārtikā, kosmētiskajos un higiēnas līdzekļos – tas viss bojā un pārveido organisma šūnas un pat DNS jau mātes miesās esošam mazulim, nemaz nerunājot par tiem, kas to uzņem tieša veidā.

Izeja? Protams, ka tā ir! Pirmais, ar ko jāsāk – jāsāk draudzēties ar smadzenēm. Vieglākais veids, kā to izdarīt – nomainīt sava organisma šķidrumus pēc iespējas īsākā laikā. nevienam nav noslēpums, ka mēs vidēji 70% sastāvam no ŪDENS. Un patīk tas kādam, vai nē, bet tieši caur ūdeni mūsu organismā notiek VISI bioķīmiskie procesi un tikai caur ūdens struktūru tiek vadīta arī visa smalko plānu informācija. Arī „zombēšana” notiek caur ūdeni, tāpēc mums ar tādu sparu uzspiež visus krāsainos, saldinātos, gāzētos un citādi saķimiķizētos dzērienus, kuri pieskābē organismu un sajauc dabīgo ūdens struktūru.

Kas attiecas uz fizisko ķermeni, tad mēs jau 15 gadus veiksmīgi šos jautājumus risinām ar attiecīga ūdens palīdzību un praktizējot Veselības Koncepciju. Kam svarīga sava veselība, tie nāk, mācās un sāk dzīvot pēc Dabas likumiem. Par šo tēmu, lūdzu, individuāli un grupās uz konsultāciju un skolām- semināriem – esiet laipni aicināti!

Bet gribu īpaši izcelt kādu mazu „ierīci”, ja tā varētu teikt, kas palīdz organismam, tā teikt, „pievibrēt” Zemes frekvencei, tādējādi, atvieglojot visus pārejas procesus gan fiziskajā, gan emocionālajā un enerģētiskajā plānā. Tie ir Vitalizatori – „Vita-nūjiņa” un „Vita-kulons” http://www.terravita.lv/?p=2233 – mūsu pārbaudītie, drošie un stabilie palīgi jau vairāku gadu garumā.

Ir lietas, kas nav domātas visiem. Ne tāpēc, ka slēptas vai nepietiek, bet tāpēc, ka tām ir „pieejamības kods”. Tieši tāpat, kā jebkam citam, maizei, piemēram. Daži meklē tikai ekoloģisku bezrauga maizi – jo organisms prasa barību, nevis indi. Citi, vairums, starp citu, pērk lētāko un „garšīgāko”, kur vairāk cukura un pufīgāka.

Ar šo tāpat – kāds rotājas ar bižutēriju vai dārgakmeņiem, citi, pagaidām mazākums, nešķiras no „Vita- nūjiņas” ne dienu, ne nakti. Lasiet starp rindām, kam dots – tie sapratīs, ko gribu teikt. Dzīvot uz viena viļņa ar Planētu, kļūst arvien interesantāk!

Vitastik

Energo- informatīvo tehnoloģiju praktiķe, nutricioloģe Ināra Kaļiņina

This entry was posted in Pasizaugsmei and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.