Mūzas treniņš: atskats

No 9.-11. oktobrim Rīgā notika treniņš tikai sievietēm “Mūza Mīļotajam vīrietim”! Paldies visām, kas piedalījās un apmeklēja šo pasākumu! Treniņš tik tiešām bija izdevies, feinās sievietes ieguva brīnišķīgu teorētisko bāzi, daudz praktiskas tehnikas un mājas darbus darbam ar sevi un savas dzīves pilnveidošanai ar mūsu dārgajiem vīriešiem! Prieks bija skatīties uz sievietēm trešajā treniņa dienā, kad bija noņemta smagā atbildības nasta no viņu pleciem un izstrādātas smagās lietas, kas mūs ikdienā beidz nost- vainas izjūta, aizvainojums, bailes! Tās, kas izmantoja šo iespēju treniņa noslēgumā noteikti aizgāja mājās kā pavisam citi cilvēki! Bet par to vislabāk pateiks pašu sieviešu atsauksmes zemāk! 😉 Pateicamies par mums izrādīto ticību un atbalstu! Turpmāk tiekamies vēl! 😉

Milzīgs paldies šī treniņa rīkotājām, brīnišķīgajām sievietēm: Lanai, Inārai un Innai! Esmu ieguvusi vienreizēju, iedvesmojošu informāciju, kā kļūt par sievieti- tās patiesajā nozīmē! Esmu atbrīvojusies no savām lielākajām bailēm. Šis treniņš pārspēja visas manas vēlēšanās un gaidas. Paldies par iespēju kļūt par sievieti- Mūzu! Paldies par iespēju mainīt savu dzīvi uz labāku, krāsaināku.. Šis bija fantastisks piedzīvojums, kuru es vēlētos atkārtot, tikai jau citā, nākamajā līmenī, lūdzu! 🙂 Sargājiet viena otru, jo Jūs esat mums vajadzīgas! Tā turpināt! Ar mīlestību- Maija

Es no šī pasākuma ieguvu: 1) Dvēseles mieru; 2) Apliecinājumu tam, ka esmu kļuvusi sievišķīgāka, bez aizspriedumiem un kompleksiem, uzlādējusies ar pozitīvu enerģiju. 3)  Jaunus draugus. 4) Daudz atziņu, ka neesmu pratusi audzināt (iedvesmot) savus vīriešus.

Lielisks seminārs/treniņš. Daudz ieguvu zināšanas, kuras varu izmantot arī turpmāk, lai pilnveidotu sevi, savu māku izmantot savas sievišķības prasmes. Pašsajūta uzlabojas! Brīnišķīgi viss! -Kristīne

“Cienījamās lektores!
Šajās dienās guvu daudz informācijas un daudz atklāsmes, par kurām pat nenojautu. Bija daudz pārdomu un daudz vēl būs… Esmu kļuvusi daudz stiprāka un drosmīgāka savā būtībā. Domāju, ka darbu turpināšu.. Novēlu daudzām, daudzām sievietēm piedzīvot šādus darba, atklāsmju un pārdomu dienas! -Ar cieņu, Dace”

“Es sapratu savas rīcības sekas. Saņēmu atbildes uz saviem jautājumiem: kāpēc man nav vīrieša, ģimenes, kāpēc man neveicas personīgā saskarsmē ar vīriešiem. Noteikti kļuvu par vieglāku sievieti nekā pirmajā dienā! Liels paldies! -Anita”

“Visu, ko Lana, piezīmē par stipro dzimumu, tā tas ir! Viņas tiektais sakrīt ar dzīvē piedzīvoto. Jūtos savādāk.. Saprotu, ka viss ir daudz vienkāršāk. Galvenais, ka es kā sieviete, varu visu kontrolēt, regulēt, uzlabot! Paldies!”

“Ļoti labs seminārs, kurā varēju ieskatīties sevī, kādas problēmas manī sēž, un ar tām efektīvi strādāju- atbrīvojos, cik bija iespējams, bet mājās vēl turpināšu izmantot apgūtās tehnikas. Ļoti daudz praktisku padomu, kā rīkoties dažādās situācijās attiecībās ar vīrieti. Sirsnīga, brīva, nesteidzīga atmosfēra, kas ļāva viegli atvērties. Noteikti iesaku!”

“Informācija patiesi interesanta, it kā zināmas lietas kļuva tuvākas, iekšēji, dvēseliski saprotamākas. Pacēlums, prieks, apmierinājums, vēlme dalīties, izmantot praksē un vērot kā strādā.
Saņēmu visu, ko sagaidīju un daudz vairāk vērtīgu atklāsmju, izpratni pr dvēseles stāvokļiem un to cēloņiem atkarībā no manis pašas domām, mērķiem, darbībām. Domu spēks reāli darbojas – it kā zināms un tai pašā laikā jauns atklājums.
Reāli daudz uzzināju par vīriešu psiholoģiju. Vienīgi būtu gribējusi, lai šāda iespēja būtu atnākusi pie manis pirms gadiem 20-30.
Transi palīdzēja atbrīvoties no traucējošiem blokiem, paliekas no tiem varēšu apstrādāt arī turpmāk. Saņēmu arī apstiprinājumu domai (atziņai), arī zināmai, ka sieviete ir augstāks, pilnīgāks Dieva (Visuma) radīts spēks, kurš spēj daudz ko ietekmēt šajā cilvēku sabiedrībā un attiecībās.
Esmu sajūsmā! Dalīšos ar visiem, kurus tas interesē! Ieteikšu piedalīties nākamajos semināros! Milzīgs paldies Lanai, Innai un Inārai!”

“Šis treniņš man deva iespēju izprast lietas, ar kurām mēs saskaramies ik dienas. Deva iespēju drošāk ielūkoties vīrieša psiholoģijā, deva vērtīgu informāciju, kā rīkoties vienā vai otrā situācijā. Vēlos ar šo vērtīgo informāciju dalīties pieredzē un zināšanās ar tiem, kuri šeit nebija.
Deva iespēju iemācīties strādāt ar sevi. No sirds iesaku ikvienai sievietei iziet šo kursu, kā rezultātā redzu iespēju cilvēku attiecības no negatīvām pārvērst pozitīvās. Esmu ieguvusi ļoti, ļoti daudz un zinu, ka tam visam būs turpinājums. Liels, liels paldies par visu!”

“Пришла на тренинг и особо ничего от него не ждала, но какие-то перемены произошли. Что именно произошло пока не очень понимаю. Такое чувство, что ушли какие-то блоки. В общем и целом полегчало, даже хочется улыбаться и на мужчин нет больше обиды, которая была до этого. – Наталия”

“Огромное спасибо!  Моя женщина во мне родилась! Как повезло мужчинам рядом с нами, теперь они будут настоящими мужчинами, Героями! От тренинга получила даже больше, чем ожидала. Поменяла роль в отношениях со своим мужчиной. – Татьяна”

“Благодарю, сегодня я получила то что искала! Мой ожидание больше оправдались, чем я думала. Теперь дальше буду работать сама! -Людмила”

“Спасибо, было крута! Очень полезный тренинг! – Ольга”

“Я очень рада, что побывала на Вашем тренинге! На данный момент для меня самое главное, что после пяти лет перманентных стрессов разного рода, я наконец то нашла то, что помогает мне расслабится! Я так замечательно сегодня выспалась!
Получила много информации для дальнейшей работы. Были очень интересные осознания. Также было ценно то, что я для себя поняла, как надо строить отношения с сыном, на что делать акцент в воспитания. Благодарю! -Екатерина”

Я пришла на этот тренинг чтобы разобраться в себе и понять как нужно правильно жить и общаться со своим любимым мужчиной, как стать музой для него. Я поняла и много в себе открыла, что я не правильно общалось и не принимала своего женского я. Бросила на себя роль мамы для своего любимого человека- мужа. Я очень благодарна судьбе, что я попала и познакомилась с такими замечательными людьми как вы, Лана и Инна! А также со всеми, кто участвовал в этом тренинге!  – Светлана

Невероятно, я была в шоке! На третий день я обнаружила почему я не вступаю в отношения. На запрос перед посещением тренинга пришёл ответ, почему я не имею отношения. Я поняла, что мне нужно делать. Это самое глобальное кроме других открытий, которые произошли за эти 3 дня. Я не имею мужчины потому что не желаю, чтобы меня трогали. Теперь я узнала как это изменить- вырастить в себе сексуальность и женственность. Это вероятно было зажато стыдом и всякими негативными эмоциями. Благодарю за то, что я узнала. – Наталья

 

 

 

This entry was posted in Pasakumi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.