12 ūdens parametri

Pareizs ūdens jeb 12 ūdens parametri

Udens parametri

Pirmkārt, ūdenim ir jābūt drošam, – tātad BEZ – sēnēm, parazītiem, vienšūņiem, vīrusiem un baktērijām, kā arī BEZ smagajiem metālu sāļiem.

Pareizam ūdenim jābūt vidēji cietam, strukturētam un ar pozitīvu informatīvo atmiņu.

Ūdenim jābūt mineralizētam (1000 mg/dm3)- destilētu ūdeni dzert nedrīkst, tas skalo ārā mūsu pašu organisma minerālvielas, pie tam pēc pH noteikti ir skābs.

Virsmas spraigums: 43 din uz cm3

Ūdens temperatūrai jābūt organisma temperatūrā + 36/ + 370C, ziemā ūdeni jādzer siltāku.

pH līmenis ūdenī- neitrāls, viegli sārmains (no 7,00 uz augšu)

ORP- jeb oksidēšanās – reducēšanās potenciāls (Eiropas norma +20 līdz -200mV)

 

 

This entry was posted in Udens and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.