VISNĀVĪGĀKĀ un BĪSTAMĀKĀ INDE uz ZEMES

VISNĀVĪGĀKĀ un BĪSTAMĀKĀ INDE uz ZEMES

Kura inde ir visbīstamākā uz zemes? Kāds teiks – čūskas inde, kāds cits – skorpiona dzēliens, vēl kāds – tarantula inde. Un visi būs tālu no patiesības…

indeIr vēl briesmīgāka inde. Tā ir informatīvā inde. No tās nav izgudrota vakcīna, iekļūstot mūsos vienreiz, tā turpina nogalināt visu mūžu.

Informatīvā inde – tas ir visbaisākais ierocis Visumā! Pierādījumu šim faktam ir neskaitāmi daudz. Šodien nodemonstrēšu tikai vienu. Tādēļ iepazīstieties, kas vēl nav pazīstami – izcilais mūsdienu zinātnieks no Japānas, Masaru Emoto kungs. Viņa grāmatas un zinātniskie darbi pasaulē ir ļoti populāri.

Masaru Emoto izgatavoja unikālu mikroskopu, kurš ļāva viņam vienā mirklī sasaldēt ūdeni un iegūt sniegpārsliņu fotoattēlus. Pētījumiem, kā dažāda informācija iedarbojas uz ūdeni, zinātnieks veltīja visu savu dzīvi. Un, lūk, ko viņš atklāja:

Ja uz ūdens trauka uzraksta negatīvus vārdus: «Nāve», «Slimība», «Ļaunums», tad tāds ūdens pēc straujas sasaldēšanas veido izkropļotas formas sniegpārsliņas! Savukārt, ja uzraksta pozitīvus, mīļus vārdus — «Laime», «Mīlestība», «Ticība» — sniegpārsliņas veido debešķīgas formas un rakstus!

Sniegparslas (1)Pastāstīšu vēl par kādu pārliecinošu eksperimentu, kuru, savā laikā, atkārtoja daudzi tūkstoši cilvēku! Arī jūs katrs to variet viegli atkārtot. Paņemiet divas stikla burkas ar vārītiem rīsiem, un uz vienas no tām uzrakstiet kaut ko ļoti labu, piemēram – „es tevi mīlu!”, bet uz otras, kaut ko sliktu, piemēram – „es tevi ienīstu!”, un novietojiet tās tumšā vietā, tad varēsiet novērot mega-interesantu rezultātu! Burkā ar negatīvajiem vārdiem rīsi sāks smirdēt un samelnēs, bet burkā ar pozitīvo tekstu – nē!

risiUn tagad – uzmanību! Mēs visi 70 – 80% sastāvam no ūdens! Gribiet pūt no iekšpuses, vairāk domājiet sliktas domas, vēliet viens otram un runājiet ļaunus vārdus. Tikai atcerieties – domas materializējas! Šodien mēs atrodaties tur, kur mūs atveda mūsu vakardienas domas, bet rīt mēs visi būsim tur, kur mūs aizvedīs šodienas domas!

Domas — tās ir sēklas, no kurām dīgst gan slimības, nabadzība, vientulība, bailes, neveiksmes, tā arī laime, panākumi, veselība, pārticība, ticība un mīlestība!

graudiUn kā domāt, to katrs lemj pats…

Secinājums: visnāvējošākā un bīstamākā inde – tā ir negatīvā informācija, tā mums uzglūn no visurienes! Tā nes vislielāko kaitējumu!

Tādēļ stingri kontrolējiet un filtrējiet savas domas, pacentieties pēc iespējas mazāk skatīties «zombokasti», bloķējiet saitus, no kuriem straumēm līst negatīva informācija un pacentieties noskaņoties uz pozitīvu frekvenci.

Ja jums ir interesanta ūdens tēma, un vēlaties uzzināt par to vairāk, noskatieties šīs divas dokumentālās filmas: «Вода» un «Вода 2» (turpinājums) (protams, ja saprotat krievu valodu 🙂 ). Ja valoda sveša, paņemiet sava dzeramā ūdens paraudziņus (~50 ml) un nāciet aprunāties – mēs uzskatāmi parādīsim, cik atbilstošs vai neatbilstošs organisma fizioloģiskajām vajadzībām ir jūsu izvēlētais ūdens. Vai tas dod enerģiju jūsu šūnām, vai to „zog”.

Un parādīsim to ūdeni, kuru dzeram paši, kurš dara mūsu organismu enerģiskāku, veselāku un jaunāku.

This entry was posted in Udens and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.