Ajūrvēdas metode daudzu slimību ārstēšanai

Dzeriet 6 glāzes ūdens (1.5 litri). Bez tēriņiem par zālēm, tabletēm, špricēm, diagnostikām, bez honorāra ārstiem utt., vienkārši izdzerot tīru, dzīvu ūdeni, tiksiet vaļā no zemāk uzskatītajām slimībām. Pārliecināties par to katrs pats varēs tikai darot, nevis apspriežot un šauboties. Aplūkosim slimību sarakstu, kuras ārstē šī terapija. Slimības, kas atkāpjas uzsākot dzert atbilstošas kvalitātes ūdeni.

1.Galvas sāpes, migrēna; 2. Paaugstināts asinsspiediens; 3. Anēmija (mazasinība); 4. Reimatisms (locītavu un muskuļu sāpes); 5. Vispārējā paralīze; 6. Tuklums (liekais svars); 7. Artrīts; 8. Blakusdobumu iekaisumi; 9. Tahikardija (paātrināta sirdsdarbība); 10. Galvas reiboņi; 11. Klepus; 12. Astma; 13. Bronhīts; 14. Plaušu tuberkuloze; 15. Meningīts; 16. Akmeņi un smiltis nierēs; 17. Urīn un dzimumorgānu slimības; 18. Paaugstināts skābes daudzums; 19. Gastroenterīts; 20. Dizentērija; 21. Zarnu kūtrums; 22. Aizcietējumi; 23. Diabēts; 24. Acu slimības; 25. Acs asinsvadu plīsumi; 26. Neregulāras mēnešreizes; 27. Leikēmija; 28. Dzemdes vēzis; 29. Krūts vēzis; 30. Laringīts; 31. Depresija.

=========================================================

 

Kā praktizēt šo ūdens terapiju?

1)    Agri no rīta, tikko pēc pamošanās, izdzeriet 1.5 litri ūdens, tas ir, 5 vai 6 glāzes. Vislabāk iepriekš atmērīt 1.5 l ūdens. Ūdenim jābūt ne vēsākam kā ķermeņa temperatūra (36.6), bet vēlams nedaudz siltāku. 37-38 o C. Ir zināms, ka mūsu senči Indijā šo terapiju sauca „Uša Pāna Čikitsa”. Pēc tam varat iet mazgāt muti un rīta gaitās.

2)    Ļoti svarīgi zināt, ka neko citu, ne sulas, ne jebko citu dzeramu vai ēdamu nedrīkst lietot 1 stundu pirms un 1 stundu pēc 1.5 l ūdens terapijas.

3)    Tikpat stingri jāievēro, lai iepriekšējā vakarā netiktu lietoti alkoholiski dzērieni.

4)    Vislabāk šim mērķim mēs iesakām ūdeni ar pievienotu koraļļu kompozīciju CORE-ALL.

========================================================

 

Vai iespējams izdzert uzreiz 1.5 l ūdens?

Iesākumā var likties, ka būs grūti izdzert 1.5 l ūdens vienā reizē, sevišķi, ja kāds to līdz šim nav darījis visas dienas garumā. Lieta tāda, ka organismam grūti uzņemt neatbilstošas kvalitātes ūdeni, tādēļ arī ieteikums dzert ūdeni ar CORE-ALL, jo tas padara ūdens molekulas viegli asimilējamas. Agrāk tāds ūdens bija pieejams avotos un akās, šodien – tikai specializētos veikalos.

Dzerot atbilstošu ūdeni, jūs pakāpeniski un īsā laikā pieradīsiet pie normas. Sākumā, trenējoties, iemācieties izdzert 1.5 l ūdens dienas laikā, lai pieradinātu organismu pie vajadzīgā ūdens daudzuma. Pēc tam, uzsākot terapiju, izdzersiet 3-4 glāzes, pārējo – pēc dažām minūtēm. Jums būs jāapmeklē tualete reizes 2-3 stundas laikā, taču tas normalizēsies pēc kāda laika. Caur izmeklēšanu ir atklāts, ka šī terapija palīdz izārstēt sekojošas slimības šādā laikā: Aizcietējums – 1 diena; Paaugstināta skābe – 2 dienas; Diabēts – 7 dienas; Paaugstināts asinsspiediens – 4 nedēļas; Vēzis (augšminētās formas) – 4 nedēļas; Plaušu tuberkuloze – 3 mēneši

 

Ievērībai: Cilvēkiem, kas cieš no artrīta un reimatisma, nedēļu praktizētu šo terapiju trīs reizes dienā, tas ir,- no rīta, pa dienu un vakarā. 1 stundu pirms ēšanas, un turpmāk – 2 reizes dienā līdz pilnīgai slimības izārstēšanai.

Kā tīrs ūdens strādā?

Lietojot atbilstošas kvalitātes tīru ūdeni pēc pareizas metodes, cilvēka organisms attīrās. Tas iztīra resno zarnu, padarot tās darbību efektīvāku, lai varētu formēties jaunas, svaigas asinis (medicīnas valodā Haematopoiesis)

Kad resnā zarna ir tīra, tad barības vielas, kas ir pārtikā, ko uzņemam vairākas reizes dienā, asimilējas pilnībā, un gļotādu krociņas, kas ražo jaunas asinis, var izmantot šīs barības vielas asins kvalitātes uzlabošanai. Asins kvalitātei ir izšķiroša loma jebkuru slimību ārstēšanā un veselības atjaunošanā, tādēļ ūdens ir jādzer regulāri, arī pēc terapijas.

Vienīgais lūgums, lai augstāk minētā metodika tiktu rūpīgi izlasīta praktizēta saudzīgi, konsultējoties ar speciālistu.

Dalieties informācijā ar saviem tuviniekiem un draugiem, tā ir kalpošana humāniem mērķiem.

<I.K.>

This entry was posted in Udens and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.