Āda pēc iesnām.. ;)

Palīdzi savai ādai atjaunoties pēc iesnām

Aukstajā laikā jebkuram nav problēmu „noķert” iesnas, un to uzticamais līdzgainieks vienmēr ir – apsārtusī un sausā āda. Iesnu laikā āda deguna rajonā pastāvīgi tiek kairināta pateicoties izdalījumiem un mehāniski – šņaucot un slaukot degunu.

iesnas

Kā gan mēs varam palīdzēt ādai ātrāk atjaunoties?

Nepieciešams novērst iekaisuma simptomus, noņemt kairinājumu, mitrināt un mīkstināt ādu, pasargāt to no baktēriju iekļūšanas. Visus šos uzdevumus ātri un efektīvi, un galvenais, droši, veic Si’N’Bad eļļa un Lamina Oil

Ja kādam vajag kaut ko vēl pārliecinošāku, dalos savā pieredzē par dabīgo kosmētiku, kura, kā izrādās, lieliski der ne tikai skaistumam, bet arī veselībai. Uz savas ādas, tā teikt, izjutu ko nozīmē interesantais vārds KOSMOCEFTIKA. Tie ir 100% dabīgas izcelsmes kosmētiskie līdzekļi ar dziedniecisku efektu. Viens no tādiem – sejas krēms ar anti age efektu X – Silance, kura bāzes komponenti ir silīcijs un hialuronskābe.

Silīcija un hialuronskābes brīnumainā īpatnība saistīt un noturēt ūdeni ļauj šūnām uzturēt normālu ūdens līdzsvaru un ādai saglabāt savu mitrumu un vingrumu. Hialuronskābei un silīcijam ir plašs iedarbības spektrs, arī reģenerējoša, ādu dziedinoša, antibakteriāla aktivitāte.

Mana recepte: pārbaudīta uz personīgā deguna. Saujā  no flakoniņa 2 iesprices Si’N’Bad eļļu + nedaudz X- Silance krēma. Samaisīju un uzklāju uz notīrītas sejas (kā to daru katru vakaru) un bagātīgi apsmērēju savu no iesnām un salvetēm cietušo saslaucīto un apsārtušo degunu. Te, nu jāsaka, ka efekts bija negaidīti pārsteidzošs un acīm redzams. Dažu minūšu laikā pilnībā pazuda sūrstošās sajūtas, bet raugoties spogulī – apsārtums kā nebijis.

Tas mani iedvesmoja pameklēt, kas par iemeslu tādam efektam. Izrādās – hialuronskābe, un protams, viss komponentu spektrs kopumā.

<I.K.>

This entry was posted in Jaunumi, Skaistumkopsana and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.