Vannas sāls ar mikrohidrīnu

Vannas sāls ar mikrohidrīnu

Vannas sālsBath Salts with microhydrin Kods: 5185

Iepakojums: 624 g

Vannas sāls padara ūdeni mīkstāku, bagātina to ar skābekli, dodot svaiguma sajūtu.

Nāves jūras dziednieciskās īpašības un mikrohidrīns veicina krunciņu izlīdzināšanos, pigmenta plankumu izzušanu. Vannas sāls veicina poru atvēršanos, kas atvieglo visu komponentu nokļūšanu dziļākajos ādas slāņos un paātrina toksīnu un šlaku izvadīšanu caur ādu. Sāls attīra un mīkstina ādu, padara to tvirtu un samtainu. Kavē celulīta veidošanos, stimulējot asinsriti, limfas atteci un vielmaiņu. Ēterisko eļļu klātbūtne piešķir sālij izsmalcinātu aromātu, labvēlīgi iedarbojoties uz psihisko veselību un emocionālo noskaņojumu, veicina muskulatūras atslābināšanos, atvieglo sāpes. Ēterisko eļļu plašā spektra iedarbība iekļauj sevī arī antiseptisku un pretiekaisuma efektu.

Mikrohidrīns – nodrošina stabilu aizsardzību pret brīvo radikāļu graujošo iedarbību un priekšlaicīgu novecošanos.

Lietošana: 1-2 mērkarotes izbērt piepildītā vannā, samaisīt. Pēc savas gaumes variet pievienot 6-12 pilienus savas iemīļotākās aromātiskās eļļas.

Vannas sālij piemīt pīlinga iedarbība, un tas var tikt pielietots kā skurbis. To var uzbērt uz sūkļa kopā ar dušas želeju vai vienu pašu, ar maigām, riņķveida kustībām uzklāt uz ādas, pēc tam noskalot.

Efektīvi šo sāli var izmantot artrīta un artrozes slimnieki. Tad iesaka locītavas aptīt ar siltā sāls šķīdumā samērcētu auduma gabaliņu.

Sastāvs: nātrija karbonāts, nātrija hlorīds (no jūras sāls un Nāves jūras sāļiem), mikrohidrīns, askorbīnskābe (C vitamīns), ciklometikons, greipfrūta, mandarīna un lavandas ēteriskās eļļas.

Plašāks vannas sāls ar mikrohidrīnu pielietojums šeit:

*Vannas sāls ar mikrohidrīnu

This entry was posted in Katalogs and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.