Kā koraļļi un terravita.lv man palīdzēja atgriezt veselību..

Kā koraļļi un terravita.lv man palīdzēja atgriezt veselību un dzīves enerģiju pat ar uzviju…

Strādājot svešā saimniecībā, laukos… pats gatavojot ēdienu no paša audzētiem dārzeņiem, ogām un saknēm-nevarēju nodrošināt sev pilnu ‘’uztura piramīdu’’vispār pat nezināju, jeb precīzāk jāsaka ‘’nesaslēdzās’’galvā, ka tas tik ļoti var ietekmēt manu veselību. ar to domāju visas nepieciešamās aminoskābes un minerālus utt. Pie tam darot spēku prasošu darbu, ar laiku es sajutos kā bojāta mobilā telefona baterija, kas rāda, ka uzlādes līmenis pilns, bet tikko kā sāc zvanīt tā mob. gandrīz izslēdzas. Kā sāku darīt darbu tā kājas vairs neceļas un dzīvības enerģijas vairs nav, lai gan muskuļos spēks ir. Es pie sevis izteicu, ka vēlos uzzināt, kas man kaiš…
Tad manā dzīvē ienāca Karolīna, terravita un viņu veselības koncepcija.Tā man vienkāršā veidā pastāstija, kas man kaiš, ko man vajag un kur to dabūt.

Tātad, lai izveseļotos man vajadzēja: pirmkārt-gribēt būt veselam, otrkārt-arī kaut ko izdarīt. Lūk šādi bija mani soļi:

  0. Gribēt kaut ko darīt, noticēt, ka palīdzēs(jo pesteļotāju ar brīnumzālēm netrūkst) ticību var iedot tikai pieredze jeb rezultāti.

  1. Saprast, kas man trūkst un kāpēc-tātad vides, paradumu un ikdienas uztura korekcija manā gadījumā es par maz dzēru labu ūdeni.Tāpēc sāku dzert koraļļu ūdeni.
  2. Sunīši kaķīši laiza zemi un grauž kaulus kas ir mušu aprāpoti… un viņiem ir parazīti-es arī ēdu ābolīti un zemeni no zemes, bet nekad neiedomājos, ka man varētu būt arī parazīti, bet kāpēc lai nebūtu? Tā lūk tad izgāju attīrīšanās kursu un atbrīvojos no tiem, kas apēd pusi manas barības.un jau palika labāk, nedzīvoja manī lieli tārpi, bet tādi mazi mikroorganismi-un arī sēnītes, kas laikam man jau bijušas no bērnības, jo vienā dzīvoklī bija pelējums uz sienām.-saucās micoplasma vai kautkā tā.
  3. Tad sāku lietot šūnu uzturu,un uztura bagātinātājus-kas iedod visu kas manām šūnām ir vajadzīgs.mikro elementi-aminoskābes fermentus un vitamīnus.
  4. Vēl tikai atliek aizsardzība-antioksidanti, kas sargā šūnu no oksidācijas,līdzīgi kā krāsa sargā metālu no rūsas ēšanas.

Un nu esmu vesels,tagad tik lietošu profilaktiski-un lētāk kā iet pie ārsta.

Jānis, Madonas raj.

This entry was posted in Rezultati. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.