Olga BUTAKOVA RĪGĀ!

ACADEMYTikai 2 dienas!!!

6. un 7. aprīlī RĪGĀ!

Starptautiskās Cilvēka Pašattīstības un Veselības Akadēmijas (Maskavā) rektore, ārste, Akadēmiķe, Medicīnas Zinātņu kandidāte, Pedagoģisko Zinātņu Doktore Olga Butakova.

OLGA Seminārs KRIEVU VALODĀ.
Katrs, kurš apmeklēs divu dienu kursu, saņems Sertifikātu.

Programma:

  1. Kur ņemt ENERĢIJU dzīvei?
  2. Kā to saglabāt?
  3. Kā to racionāli izmantot?

 PIRMĀ DIENA 10:00–18:00

VESELĪBAS un ENERĢĒTIKAS UZTURĒŠANAS NOTEIKUMI

  • Cilvēka veselības enerģētiskā koncepcija.
  • Veselības universālais modelis. Veselības saglabāšanas pieci universāli noteikumi. Veselības dabīgās pašatjaunošanās mehānisma ieslēgšana. Dzīvībai svarīgo veselības rādītāju optimālā līmeņa atjaunošana un nodrošināšana. Jaunā pirmās palīdzības sistēma. Atūdeņošanās. Atūdeņošanās slimības. Pieskābināšanās un tās loma slimību attīstībā. Organisma pieskābināšanās slimības. Korekcija. Intoksikācija.
  • Dabīgi- veselīgā dzīvesveida sistēma. Uztura optimizācija. Cilvēka veselīga uztura sistēma. Vispārējā uztura sistēma. Šūnu uztura sistēma. Ūdens līdzsvara optimizācija. Kustību optimizācija. Optimālas attīrīšanas sistēmas. Optimālas aizsardzības sistēmas.
  • Produkti, kas nodrošina papildus enerģijas pieplūdumu, organismu aizsargājošie un spēcinošie, kas atjauno cilvēka optimālo enerģētisko stāvokli. «Sildošie produkti», kuru efektivitāte pierādīta ar termodinamiku.
  • Coral Club produkti kā cilvēka pamatuztura korekcijas sistēma maksimālas enerģētiskās aktivitātes atjaunošanai un uzturēšanai ziemeļu puslodes pilsētvides apstākļos ar pazeminātu saules aktivitāti.
  • Cilvēka veselības un organisma enerģētikas stāvokļa testēšana. Programmatūr- aparatūras komplekss «Dinamika». Tehnika, metodika, interpretācija, sava veselības stāvokļa un enerģētikas līmeņa dinamiskā kontrole. Kopējā veselības stāvokļa analīze, stresa un bioenerģētikas līmeņa noteikšana. Dinamiskās kontroles sistēma.

OTRĀ DIENA 14:00–21:00

DARBS AR CORAL CLUB PRODUKTIEM

Coral Club produktu efektīvas piemērošanas sistēma, balstoties uz cilvēka universālo veselības koncepciju.

Pēdējā gada laikā Koraļļu kluba produktu sortiments bagātinājies ar jaunu dabīgo produktu kolekciju. Lai iemācītos efektīvi šos unikālos produktus pielietot, nepieciešama meklēšanas, atlases un klasifikācijas sistēma.
Tiks izskatīti uztura un atveseļošanās programmu sastādīšanas algoritmi, izmantojot jaunos produktus.

  • Produktu klasifikācija pēc iedarbības uz organismu un cilvēka orgānu sistēmām. Lietošanas indikācijas. Salīdzinošie raksturojumi. Produktu savstarpējā aizvietojamība. Produktu sinerģija. Ar šīs sistēmas palīdzību iespējams katram pašam sastādīt atveseļošanās programmas, gūt rezultātus, kompetenti stāstīt par produktiem un pareizi tos izmantot.
  • CNS enerģētisko resursu nodrošināšanas programma kā cilvēka vitalitātes nodrošināšanas pamatfaktors. Sirds – asinsvadu sistēmas enerģētisko resursu nodrošināšanas programma. Aknu enerģētisko resursu nodrošināšanas programma. Imūnsistēmas enerģētisko resursu nodrošināšanas programma u.c..
  • Tehnoloģija darbam ar klientu. Izglītojošā misija – kā viens no galvenajiem veselības konsultantu uzdevumiem. Koncepcija darbam ar patērētājiem. Patērētāju struktūru veidošanas optimālie līdzekļi, instrumenti un metodes. Patērētāju apmācības algoritmi un tehnoloģijas. Atveseļošanās programmu patstāvīgas sastādīšanas iespējas (bez diagnostikas un ārstu nozīmējumiem). Orientācija ne uz diagnozi, bet uz patērētāja reālo problēmu.

Viena diena: 45 € eiro, puse dienas (daļa interesējošo tēmu): 25 € eiro

Vietu skaits uz semināru ir ierobežots, biļešu rezervācija pa tālruni: 29710569 (Ināra)

3. un 4. aprīlī – TALLINĀ (Igaunija)

8. un 9.aprīlī – VIĻŅĀ (Lietuva)

<I.K.>

This entry was posted in Jaunumi, Pasakumi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.