Kā es tiku galā ar Gripas vīrusu 2015. gada ziemā..

Esam saņēmuši jaunu rezultātu no mūsu klienta par gripas izslimošanu viegli un ātri, pateicoties Koraļļu kluba produktiem. Paldies par atsauksmi!

“Kā es fiksi tiku galā ar gripas vīrusu un kāpēc mana imunitāte ar to netika galā.

Pirmām kārtām. Piedzīvojums sākās ar uz ielas satiktu draugu, kurš strādā slimnīcā.(manuprāt viņš man viņu atnesa) jo drīz vien es pieķeru, ka man acīs ‘’punktiņi’’ mirgo-traucēta redze, komplektā arī vēders sāka dumpoties-līdzīgi kā migrēnai. Pēc stundiņas jau sāka sāpēt galva. Tā kā man pēc tam bija paredzēts mazs pārgajiens pa mežu-svaigais gaiss un izkustēšanās ātri mani saveda kārtībā, līdz brīdim, kad iekāpu peļķē un skrienot biki sasvīdu. Atpakaļceļš prasija pāris stundas, ar to pietika, lai es nosaltu mazliet, kas arī veicināja imunitātes samazināšanos. Tas iedeva zaļo gaismu vīrusam pacīnīties par savu nejauko uzdevumu, kas viņam arī izdevās. Vakarā palika auksti (drebuļi) apmēram 37 grādi jau bija pacēlušies. Pēc tam palika ļoti karsti, viss tik jūtīgs, nokrīt zīmulis zemē, bet skaņa kā no lielgabala, dzirdēju pat kā kaimiņi kaut ko velk 3stāvus zemāk. Iesnu nav, klepus nav, asaru nav- vienkārši traki karsti, pamēriju temperatūru –jau 38 apmēram pusstundas laikā. Vēl pēc stundas jau 39.

Man bija mājās koraļļu smiltiņa-to pa taisno mutē iekšā un daudz ūdens-lakricas tēja, te milzīgu paldies jāsaka manai mīļajai draudzenei, kura atbalstija mani tik ļoti, ka, ja būtu iespējams apmainītos ar mani vietām. Zināju, ka gripa jāarstē kā saindēšanās. Vajag palīdzēt aknai un limfātiskajai sistēmai. Iegāju siltā sāls vannā, tad gultā iekšā. Temperatūra apstājas pie 39-nosapņoju, ka spēlēju foršu spēli-kaut kas līdzīgs need for speed un gta. Daudz labāka nekā kāds vispār mūsdienās ir uzbūvējis. No rīta jau 38 un krītas.Tagad, kad rakstu jau ir zem 38 grādi-mandeles gan ir palielinātas, bet domāju, ka rīt jau lēkāšu apkārt kā jauns buķelis. Lūk, tā apmēram tas izskatījās man, kad ir gripa. Iesaku visiem, kam interesē veselība iegādāties mājas aptieciņā korall mine. Palīdz ļoti labi.

Šo rakstu 3dienā pēc saslimšanas- vienīgais, kas man vēl ir – temperatūra, tomēr vēl palikusi pie 37. Iesnu nav, klepus nav, mandeles apsārtušas, bet normā. Vīruss ķermenī nonāk caur gļotādām=fakts, dziļāk tiek tikai ar baktēriju vai sēņu palīdzību=fakts (viņi tā kā palīdz viens otram), secinājums-tikt vaļā no kaitīgajām baktērijām un/vai sēnēm. Re ko no sevis var dabūt ārā tīroties:

bakteriju invazijaNekad nebūtu nojautis, ka man ir, ja nepamēģinātu. Saudzīgi un nesāpīgi. Baktēriju un vīrusu kolonija 🙂 Viņiem vairs manī iekšā nepatīk, tāpēc viņi izlēma pamest mani caur rīkles limfātisko sistēmu. Beigās mans 2 dienu piedzīvojums izvērtās uz 4.

Normunds.(izdomāts vārds-negribas lai pēc tam rāda ar pirkstiem)”

* Klients dzēra Koraļļu pulverīti iekšķīgi vairākas reizes dienā pa vairākām paciņām vienā reizē un lietoja lakricas saknes un augu maisījuma Nr.3 uzlējumu kā tēju 3-4 reizes dienā, papildus dzēra ķērpju, aveņu un citas zāļu tējas.

This entry was posted in Jaunumi, Rezultati and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.