Vasara- labākais laiks tīrīt limfu!

Uklad limfatyczny

No limfatiskās sistēmas darbaspējām ir atkarīga cilvēka imunitāte, bet imunitāte, savukārt, ir spēja dzīvot!
Tikai limfatiskā sistēma izvada no organisma baktēriju, sēnīšu, parazītu darbības rezultātā radušos toksīnus un indes. Limfatiskā sistēma pasargā mūs no pārtikas, medikamentu, alkohola,  ekoloģiskā….  piesārņojuma.
Ļoti svarīgi saprast, ka pēc katras iejaukšanās organisma sistēmu darbībā nepieciešama limfas attīrīšana: biji uz rentgenu – tīri limfu, apmeklēji zobārstu – atbrīvojies no anestēzijas, iztīrot limfu, ķīmijterapija vai apstarošana – OBLIGĀTI tīri limfu!, antibiotiku kurss – attīri limfu, slimoji, vienalga ar ko – tāpat attīri limfu.
Ja apzinies, ka ne vienmēr ēd un dzer tikai veselīgus, ekoloģiski tīrus produktus – periodiski tīri limfu. Smēķē pats, vai elpo piesārņotu gaisu – neaizmirsti attīrīties. Ja staigā uz solāriju, vai mīli sauļoties – neaizmirsti izskalot no organisma atmirušās, radioaktīvās šūnas…

Katram, kas mokās ar JEBKURĀM hroniskām vainām, sūdzas par nogurumu, tūskām, sāpēm muskuļos, kaulos, locītavās…, galvas sāpēm…, tiem, kas nevar lepoties ar savu imunitāti ir jāsaprot, ka nepalīdzēs nekādas zāles – sintētiskas, vai dabīgas, kamēr nebūs izskaloti toksīni no organisma, kas arī bloķē visus orgānu un sistēmu darbību.

Kāpēc vislabāk limfu attīrīt tieši vasarā?
1) Karstā laikā vieglāk izdzert pietiekamu daudzumu ūdens;
2) Daba mums palīdz – ar sviedriem organisms atbrīvojas no toksiskā ūdens organismā;
3) Vitamīniem bagāts uzturs – dārzeņi, zaļumi, augļi;
4) Un neierobežotas iespējas kustēties – staigāt, braukt ar velosipēdu, peldēt, rakņāties dārzā…
5) PĒC VASARAS IR PATS LAIKS SAGATAVOT SAVU IMUNITĀTI ZIEMAS SEZONAI!!!

limfa2

Un tātad – kā tad PAREIZI attīrīt sava organisma šķidrumus? (cilvēkā, kas sver 90 kg, ir apmēram 70 litri ūdens, kas galvenokārt atrodas starpšūnu šķidrumā. Paradoksāli, bet ar šo šķidrumu neviens no ārstiem nenodarbojas  🙁 )

Te – vispārēja informācija, bet tiem, kas vēlas saņemt konkrētu limfas vai visa organisma attīrīšanas programmu, sastādīsim tās individuāli.

< I.K.>

This entry was posted in Attirisana and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.