7 Visuma likumi!

Neiet dzīvē tā, kā gribētos?
Tātad, pārkāpjam kādus no 7 Visuma likumiem!

neietKatru reizi, kad gribas pažēloties par dzīvi, der atcerēties: ne jau pasaule ir negodīgi iekārtota, bet, mēs paši kaut ko darām ne tā. Pastāv 7 pamatlikumi, pēc kuriem dzīvo Visums. Šo likumu nezināšana neatbrīvo no atbildības, tieši tāpat, kā ceļu satiksmes noteikumu nezināšana neatbrīvo no administratīvā soda vai Veselības koncepcijas nezināšana un neievērošana – no slimībām. Viss ir vienkārši – Cilvēku saprašanai un pielietošanai radīts visos līmeņos. Zināšanas – palīdzēs izvairīties no kļūdām, sasniegt harmoniju un dzīvot laimīgi.

  1. Tukšuma likums

Ja Tev ir vajadzīgas jaunas kurpes, izmet vecās. Ja vajadzīgas jaunas drēbes, iztīri skapi. Katram labprātīgi ir jāatbrīvojas no saviem stereotipiem. Viss jaunais ienāk dzīvē tikai tad, kad atbrīvojamies no vecā. Kamēr trauks pilns, tajā neko jaunu ielikt grūti.

  1. Cirkulācijas likums

Esi gatavs atlaist kaut ko, kas Tev pieder, lai saņemtu to, ko Tu vēlies saņemt. Viss rit, viss attīstās un mainās, un, kas atnācis vakar, rītdienai neder. Tāpēc, ja vēlies jaunu darbu, no vecā ir jāaiziet, jaunu māju- vecā ir jānojauc, sasniegt jaunu virsotni, no iepriekšējās ir jānokāpj…, vai jāpaceļas spārnos J

  1. Iztēles likums

Vispirms Tev jāiemācās redzēt to savu dzīvi, par kādu sapņo, savā iztēlē. Apraksti savu ideālo dienu un nerādi to nevienam, tikai tam, kam ļoti uzticies. Glabā šo aprakstu kaut kur pie rokas un brīvā brīdī pārlasi to. Matērijā realizējas tikai tas, kas vispirms ir bijis iztēlē. Ja tev nav savu sapņu un mērķu, ko realizēt, noteikti kāds cits Tevi iesaistīs SAVU sapņu un mērķu realizācijas procesā. Un tev tas, noteikti, nepatiks. Tā rodas neapmierināti, uz dzīvi, apstākļiem un apkārtējiem cilvēkiem apvainojušies „vergi”.

  1. Jaunrades likums

Cilvēks var sasniegt labklājību ar savu domu, intuīcijas un iztēles enerģijas palīdzību.  3 N likums = NAV- NEKĀ – NEIESPĒJAMA! Esi radošs! Neapstājies savā attīstībā un virzībā uz mērķi, vairo savu enerģiju ik dienas visas dzīves garumā, un tu nenogursi no SAVA ceļa. Nogurums, apātija, depresija un citas destruktīvas emocijas pārņem tikai tad, ja neesi kustībā. Kā dīķis, kuram nav caurteces. Ej, iepazīsti, mēģini, eksperimentē, apgūsti arvien ko jaunu, līdz atradīsi to, kas sniedz vislielāko gandarījumu.

  1. Cēloņu un seku likums

Ja Tu kaut ko dod, tas atgriežas desmitkārtīgi. Tas attiecas uz visi – labo un ļauno. Kad saņem ko labu, ļoti svarīgi ar to dalīties. Ja Tev kas dots – spējas, talants, dāvanas, un Tu to neizmanto, vai pat noniecini, tiek aizvainota Tava Dievišķā būtība. Vislielākais goda un cieņas apliecinājums savām spējām, ir būt pateicīgam, priecāties par tām un dalīties ar citiem. Kad tu to dari, jo vairāk dalies, jo Tu piesaisti vēl vairāk Dāvanu savā dzīvē.

  1. Desmitās tiesas likums

Visums vienmēr paņems savu desmito tiesu. Tas vienkārši ir Visuma atbalsta avota pateicības likums – 10% no visa, kas tev pieder. Tas attiecas uz visu – jo īpaši uz Tavām zināšanām, prasmēm, talantiem – nebaidies dot. Arī materiālā ziņā vari atbalstīt kādu, kam tas vajadzīgs, – bērniem, vecīšiem, saviem tuviniekiem, dzīvnieku patversmei, palīdzi kādam apgūt un iemācīties… Tu nekad nezini kā Tava desmitā tiesa atgriezīsies pie Tevis. Nauda – parasta parādība. Taču tā var atgriezties arī kā izlīgšana ar kādu, ar jaunām draudzīgām attiecībām, kā atveseļošanās u.t.t

  1. Piedošanas likums

Ja Tu nevari piedot cilvēkiem, Tu nevari pieņemt savu bagātību. Ja Tava dvēsele ir piepildīta ar naidu un aizvainojumiem, mīlestība tur nevar rast sev vietu. Tev ir jāatbrīvojas no negatīvām jūtām, kuras tevi aprij un nedod mieru. Ticīgi cilvēki zina, ka Dievs piedod katram, kurš patiesi nožēlo savus grēkus, tad kādas mums tiesības kādam kaut ko nepiedot? „Bagātība” no vārdiem BOG – atij (Бог-атый – krieviski), kas tulkojumā nozīmē – Dieva – dotais, Dievam līdzīgais. Tad kļūsim līdzīgi savam Radītājam – dāsni visā, arī piedošanā, un redzēsiet, kā nostrādās Cēloņu u Seku likums attiecībā uz mūsu labklājību.

 Vienkārši, vai ne? Kļūsti par savas dzīves „REŽISORU”, nevis otrā vai trešā plāna „aktieri” savā vai kāda cita dzīvē!

This entry was posted in Pasizaugsmei and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 7 Visuma likumi!

  1. Laila says:

    Labais.

  2. janis says:

    Tehniku daudz,bet lai uzzinātu kas man der,vienīgais veids ir ar 100%atdevi pamēģināt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.