Ēdam pareizi! :)

Šo tabulu der izprintēt un piekārt redzamā vietā: cik ātri kuņģī sagremojas tie vai citi produkti.

Tu jau esi sporta kluba klients, katru dienu vingro, neēd vakaros pēc 18:00, bet liekie kilogrami spītīgi negrib tevi pamest? Iespējams, viss saistīts ar uzturu. Ir jāatceras viena ļoti būtiska lieta – ēst drīkst tikai tad, kad iepriekš apēstais no kuņģa ir prom.
Tas ir viens no svarīgākajiem pareiza uztura principiem, kas ļauj ne tikai samazināt kuņģa izmērus, bet pieradina pie veselīga paraduma – nepārēsties.

produktu tabula

* Protams, šis laiks attiecas tikai uz tiem, kam kuņģis strādā optimālā režīmā un nav diagnosticētas gremošanas problēmas

Neliels padoms: pacentieties neēst 3–4 stundas pirms miega. Tad pilnvērtīgu atpūtu saņemsi ne tikai Tu, bet arī Tavs kuņģis.
Informācija bija noderīga? Tad pastāsti arī saviem draugiem, kā samazināt savus izmērus, izmantojot šos ieteikumus. Sastādi savu ēdienkarti, pamatojoties uz šo metodi un dalītā uztura tabulu, http://www.terravita.lv/?p=490 – atvieglosi dzīvi savam organismam un atbrīvosies no liekiem kilogramiem un centimetriem.

edines-kermenim

Pārbaudīt, vai Tava gremošanas sistēma strādā optimālā režīmā, ar cik lielu enerģijas potenciālu apveltīts katrs Tavs gremošanas un citu sistēmu orgāns, vari : http://www.terravita.lv/?page_id=238

 

This entry was posted in Uzturs and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.