Cristaline un H2 EAU ūdens mērījums 4.06.2015.

Pamērījām Cristaline ūdeni un H2 EAU gāzēto un negāzēto- lūk- rezultāti.

h2eau kolazapH norma ūdenī: no 7,3 uz augšu, kā redzams attēlā gāzētais ūdens rada skābu reakciju (dēļ ogļskābās gāzes), savukārt negāzētais H2 EAU un Cristaline ūdens vāji iekļaujas normā.
Piemaisījumu skaits (TDS): 50-70-100. Jo lielāks skaits, jo sliktāk ūdens uzsūcas mūsu organismā. Gāzētam: 133, negāzētam H2 EAU ūdenim 127- nedaudz ārpus normas un šādu ūdeni jau ilgstoši dzert neiesaka. Cristaline ūdenim rādītājs 340- šādu ūdeni neiesaka lietot saimniecībā, kur nu vēl dzert!!
ORP jeb oksidēšanās-reducēšanās potenciāls jeb dzīva vai nedzīva ūdens norma: no +20 līdz -200… un augstāk. Dzīvs ūdens ir antioksidants un ar dziedniecisku efektu.
Jo nedzīvāks ūdens, jo mūsu organismam grūtāk to pārstrādāt un jāpatērē arvien vairāk resursu, lai pārveidotu to nepieciešamajā formā. Negāzētajam H2 EAU: + 191, cristaline: + 199, gāzētajam: + 261 – nu galīgi nedzīvi ūdeņi, mūsu organismam tiek uzlikta papildus slodze tos pārstrādāt.
Noslēgumā Cristaline ūdenim pielikām klāt CORAL MINE un lūk, kas sanāca! 🙂

cristaline kolaza

pH ūdenim palika 9,14, kas stabili iekļaujas normā un padara ūdeni ļoti sārmainu, ORP rādītājs beidzot ir normā: -196. Mūsu organisms ir pateicīgs par šādu ūdeni un šis ūdens atbrīvo skābekli mūsu organismā, nonāk līdz šūnām un tajās iekšā un padara organisma vidi sārmainu!

Ja gribi nomērīt un uzzināt, kādu ūdeni dzer Tu – sazinies ar mums! 🙂

This entry was posted in Eksperimenti and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.