Vīruss bērniem

Rezultātu iesūtīja Kristīne:

“Gribu padalīties ar labām lietām, jo klusēt mēs visi mākam, bet runāt par to, kas svarīgs ne vienmēr 🙂

Tas, ar ko vēlos padalīties, ir vīrusu laika rezultāts. Pagājušo nedēļu arī mūsu mājās, vīruss paciemojās pielīpot manam 6 gadniekam. Mums bija gan temperatūra, gan punķi, gan klepus. Tad nu par cik esmu dabīgu lietu piekritēja, tad ķeros pie dakterēšanas. Pirmais ar ko sāku, – devu dzert siltu koraļļu ūdeni, cik nu tas bija iespējams. Paralēli ūdenim 4 reizes dienā devu šādu kombināciju:
H-500, SKUDRU KOKU, ARTIŠOKU, JAUNPIENU – visas pa 1 tabl. Jau otrā dienā mums pazuda temperatūra, palika tikai klepus un iesnas. Iesnām palīgā es ņēmu mūsu koloidālo sudrabu, pilinājām degunā ik pēc 30 min. Un trešās dienas rītā puika pilnīgi vesels. Tādēļ, es vēl un vēl pārliecinos par to, kā strādā dabīgas lietas. Pēc pāris dienām mūsu mazā māsiņa (3. 5 mēneši) arī dabūja iesnas un temperatūru, arī viņai devu visu to pašu, izņemot artišoku. Un pēc trim dienām ne iesnas, ne temperatūra. Tā kā mīļās mammas padomājiet par sevi un saviem mīluļiem.”


Mikrohidrīns (Н500) – noņem intoksikāciju, Jaunpiens – imūnmodulators, Skudrukoka miza (vislabāk ar selēnu) – dabīgs pretvīrusu līdzeklis, Koral Lakrica – sašķidrina limfu, respektīvi, atvieglo toksisko vielu izvadīšanu no organisma, to starp, no plaušām, Koral Artišoks – uzlabo aknu – galvenā indīgo vielu neitralizētāja-  darbību.

This entry was posted in Rezultati and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.