Instrukcija tiem, kas vēl nav sapratuši, kur nokļuvuši pēc piedzimšanas

instrukcija

1. Tu saņemsi 7 dažādus ķermeņus un guļošu apziņu – tev nāksies pastāvīgi modināt, attīstīt un pilnveidot tos. Uztver mierīgi to, ka atradīsies vienlaicīgi dažādās dimensijās, un visa pasaule būs tevī.
2. Tev nāksies mācīties skolā, kas saucas Dzīve uz Planētas Zeme. Katrs cilvēks un katrs
notikums – tavs Universālais Skolotājs.
3. Kļūdas neeksistē, tikai mācībstundas. Neveiksmes – neatņemama veiksmes sastāvdaļa. Upuru nav – tikai mācekļi un skolotāji.

4. Katra mācībstunda atkārtosies visdažādākajās formās, kamēr netiks apgūta pilnībā. Ja  neapgūsi vieglās mācībstundas – tās kļūs grūtākas, kad apgūsi – pāriesi pie nākamās.
5. Ārējās problēmas – precīza tava iekšējā stāvokļa atspoguļojums. Ja izmainīsi savu iekšējo pasauli – ārējā tāpat izmanīsies tavā labā.
6. Sāpes – tas ir veids, kuru Visums izmanto , lai pievērstu tavu uzmanību – kaut kas nav kārtībā.
7. Pasaule ir daudzveidīga. Sevis un apkārtējo nepieņemšana „kādi tie ir”, ir organismu graujošo negatīvo emociju pamatiemesls.
8. Tu sapratīsi, ka mācībstunda apgūta, kad mainīsies tava uzvedība un attieksme pret visu. Viedums atnāk ar praksi. Nedaudz kaut kā – ir labāk, nekā daudz nekā.
9. Nav labākas vietas par „šeit”. „Tur” ne par matu nav labāk kā „šeit”. Kad tavs „tur” pārtaps par „šeit”, tu saņemsi citu „tur”, kurš atkal tev liksies labāks par pašreizējo „šeit”. Novērtē to, kas tev ir šobrīd.
10. Citi – ir tikai tavs atspoguļojums. Tu nevari mīlēt vai neieredzēt to, kas ir citos, ja tas  neatspoguļo tavas personīgās īpašības.
11. Dzīve veido rāmi, bet gleznu tu zīmē pats. Ja tu neuzņemsies atbildību par uzgleznoto, tad tavā vietā tavu dzīvi sāks zīmēt citi.
12. Visas atbildes – tevī. Tu zini vairāk, kā rakstīts grāmatās. Un viss, kas tev jādara – ielūkoties sevī , ieklausīties sevī un uzticēties sev.
13. Meklē savu dzīves uzdevumu, maksimāli realizējies tajā un atdodies tam pilnībā. Tas var mainīties dzīves laikā. Pastāvīgi apgūsti ko jaunu un nebaidies sākt visu no jauna.
14. Visdrīzāk, tu šo neatcerēsies.
15. Tu vienmēr varēsi atcerēties šo instrukciju, ja gribēsi… .

<I.K.>

This entry was posted in Pasizaugsmei and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.