MAIJS – VESELĪBAS MĒNESIS

maijs veselibaTerravita – dzīvā zeme, un viss, kas uz Zemes, lai piepildās ar Dzīvības spēku un enerģiju.
Tāpat kā pavasarī katra dzīva substance dabā piepildās ar Zemes un saules enerģiju, lai plauktu un zeltu, tā arī mums, Cilvēkiem ir laiks “atmosties” fiziski un garīgi.

Mēs esam Cilvēki – Dieva Bērni, un Cilvēka cienīgas dzīves vērti! Pietiek mūs “zombēt”, pietiek mūs indēt, pietiek barot ar atkritumiem mūsu ķermeņus, prātu un Garu! Nav neārstējamu slimību, tāpat, kā nav nepārvaramu šķēršļu jebkurā jomā, ir UZDEVUMI, kuri padodas risinājumam, kad apgūti elementāri likumi – kā pamatskolā – viens, divi, trīs… – To sakām mēs – TERRAVITA. LV komanda – Ināra, Karolīna, Jānis, Džastina Dženifera, pat mazais Gabriēls, un visi pārējie, kas jau ir mūsu komandā Latvijā un aiz tās robežām!

MAIJĀ darbosimies Jums – katram, kas gatavs dzirdēt, uzzināt, ieklausīties, pārliecināties un izlemt – pieņemt vai nepieņemt.

Kādēļ tieši pavasarī:

* saasinās hroniskās vainas (astmas, alerģijas u.c.)?

* daudziem trūkst enerģijas?

* iestājas, tā saucamais “pavasara izsīkums”

* hroniskā noguruma sindroms (HNS) – kā ar to tikt galā?

* nākas cīnīties ar liekajiem kg, kas nākuši klāt pa ziemu?

* tik daudz cilvēku pat aiziet no dzīves?

Mēs esam gatavi palīdzēt izprast visi fizioloģisko un emocionālo veselības noviržu no normas PAMATCĒLOŅUS, uzskatāmi tos nodemonstrēt un tikai ar FAKTIEM (ne teorijām) pamatot to izcelsmi.
 “Mēs esam tas, ko mēs ēdam un dzeram” – to zina visi. Un jau pietiekami daudzi cenšas piedomāt pie tā ko liek mutē, bet ne vienmēr rezultāts ir tāds, kā gaidījuši.

* Kādēļ nestrādā diētas?

* Kādēļ no, it kā, laba ūdens rodas tūskas?

* Kādēļ pēkšņi mirst jauni un spēcīgi fiziski aktīvi cilvēki, pat sportisti?

* Kādēļ daudzas , tā saucamās “vecuma”diagnozes skar arvien jaunākus cilvēkus, pat bērnus?

* Kādēļ tik daudzi cieš no depresijas?….

….un uz daudziem citiem jautājumiem saņemsiet atbildes mūsu tikšanās reizēs visu maija mēnesi: Rīgā, Raunas ielā 44, 201.kabinetā. Konkrētas dienas un laiki tiks precizēti personīgi ar interesentiem, jo telpas nav bezizmēra.

Programmā:

  1. ŪDENS DIENAS – iespēja pārbaudīt sava dzeramā ūdens parametru atbilstību organisma fizioloģiskajām vajadzībām. Vai tas ir veselību veicinošs, vai tieši otrādi- novājina organismu, „zog” šūnām enerģiju, pieskābina un bremzē vielmaiņu? Mums visriņķī stāsta, cik labs ūdens tekot no krāna, vai, cik laimīgi tagad dzīvosim, ja nopirksim un uzstādīsim virtuvē „krutu” filtru par n-tiem simtiem eiro, no kura, pa lielam, labums ir tikai tiem, kas šos filtrus māk notirgot. Vai cik „ekoloģiskas” pēc intensīvās zemes „izsaimniekošanas” ir mūsu akas un avoti. Cilvēki, to ir ļoti vienkārši pārbaudīt – nāciet ar saviem ūdens paraudziņiem, mēs notestēsim. Un arī to, vai Jūsu organismā ir pietiekami daudz ūdens, vai šūnas necieš no atūdeņošanās un hipoksijas (skābekļa bada)
  2. „KO ĒDAM” DIENAS – viss par pārtiku veselībai. Cita mums nav vajadzīga, jo ne mēs, ne mūsu bērni, mēs neesam kaujami lopi, arī bio-roboti – NĒ, un arī „padibenes” nekādā gadījumā, kuriem atmest to, kas citiem nav vajadzīgs. Tikai tas, kas dara mūs stiprākus, enerģiskākus, domāt un darboties spējīgākus!
  3. ATTĪRĪŠANĀS DIENAS – aktuālāko cilvēces diagnožu atmaskošana. Mūs indē piespiedu kārtā un ar viltu, uzspiežot preces un pakalpojumus, kas „ražo” potenciālos klientus farmācijas industrijai. Tā, savukārt, turpina indēt organismu, kuram nepieciešama palīdzība, lai atbrīvotos no indēm un toksīniem, kas izraisījuši to vai citu saslimšanu. Esam nonākuši līdz absurdam, kad ar bīstami toksiskām vielām mēģina likvidēt intoksikācijas sekas, nemaz nemeklējot pamatcēloņus un nemācot cilvēkiem elementāras organisma higiēnas noteikumus. Kur nu! – tieši otrādi, jau no zīdaiņu vecuma sākot šo velnišķīgo politiku- indēt, indēt, indēt, piesārņot, novājināt….! Kādus rezultātus gūstam, no kādām diagnozēm atbrīvojamies sākot elementāri attīrīt aknas, nieres, zarnu traktu, limfu un organismu kopumā! Vai Jūs tas interesē, vai Jums ir aktuāli, lai mazuļi saņemtu maksimāli dabīgu aprūpi un izbēgtu no antibiotiku, pretsāpju un citu sintētisku un smagi toksisku līdzekļu lietošanas? Tātad: viss par dabīgu, fizioloģisku un saudzīgu attīrīšanos profilaktiskos un atveseļošanās nolūkos. Daba un tikai daba ir tā, kas dziedē, veldzē un palīdz atgriezties ierindā.
  4. MUGURAS, KAULU- MUSKUĻU SISTĒMAS DIENAS – viss par sistēmu, kas mūs balsta un nes pa dzīvi: kauli, locītavas, saites, muskuļi… Varēsiet notestēt savas stājas defektus (ja tādi ir) un aprunāties par tēmu, ko un kādā secībā PAREIZI salabot, lai atgrieztu vai maksimāli pagarinātu periodu, kad kustības sagādā prieku, ne ciešanas. Mums nav no jaunības jākrāj nauda locītavu protēzēm, uz ko šodien jau oficiāli aicina „krutie kaulu speciālisti”. 😀 Mums vienkārši jāsaprot, kas no kurienes rodas un kas jādara pašiem un jāiemāca saviem bērniem un mazbērniem, lai tie dzīvotu ar baudu.
  5. TESTU – „DIAGNOSTIKU” DIENAS – pirms uzsākt kaut ko labot, ir jāsaprot, kur patiesie cēloņi. Gluži kā auto servisā. Neviens mehāniķis nevar pasūtīt detaļas Jūsu auto, pirms nav to redzējis un nodiagnosticējis. Mūsu ķermenis ir transporta līdzeklis, kurš nes mūs cauri dzīvei ar lielāku vai mazāku ātrumu, ar lielāku vai mazāku komfortu. Atkarībā no tā, kura gada „modelis” Jums pieder, cik lielā mērā esiet rūpējušies par savu „auto”, rūpējušies paši, vai uzticējuši dārgāko, kas Jums dots, savu ķermeni citiem, kam gar to maz daļas, tādā stāvoklī tas ir šodien. Ar mūsdienīgas japāņu aparatūras – skenera palīdzību varēsiet notestēt:• ķermeņa  tauku  procentuālo  sastāvu;
    • kopējo  ķermeņa  ūdens  daudzumu  %;
    • muskuļu  masu  un  fizisko  līmeni;
    • virspusējo  tauku  %  daudzumu;
    • ķermeņa svaru;
    • kaulu minerālu sastāva svaru;
    • savu metabolisko (vielmaiņas) vecumu.

    Un pieteikties uz visa organisma stāvokļa testēšanu pie dažādiem speciālistiem, atkarībā no vajadzības un vēlmes.

Piesakies jau tūlīt- raksti mums tēmu, dienas un laikus, kas būtu ērti TEV! Papildus vari uzrakstīt arī kādu Tev interesējošu jautājumu! Dari to šeit: MAIJS-VESELĪBAS MĒNESIS aptauja

Gaidīsim! 🙂

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.