Koraļļu minerālu kompozīcija KORE- ALL

Koraļļu minerālu kompozīcija KORE- ALL

Koraļļu minerālu kompozīcija dzeramā ūdens kondicionēšanai. Bagātina ūdeni ar vērtīgiem minerāliem un normalizē ūdens- sāļu līdzsvaru organismā, uzlabojot visu orgānu un sistēmu darbību.

KORE- ALL® – tas ir 100% dabas produkts, ko iegūst un fasē Japānā no scleractinian dziļūdens koraļļiem, iegūtiem Japāņu jūrā Okinavas un Tokunosimas salu rajonā.  

Koraļļu kalcijs rada organismā vāji sārmainu vidi , normalizējot skābju- sārmu līdzsvaru. Zinātnei jau sen zināms un pierādīts, ka sārmainai videi ir dzīvībai svarīga nozīme visu šūnu, respektīvi- arī visa organisma normālu funkciju nodrošināšanai. Tāpat zināms, ka visi vielmaiņas procesi organismā šūnu līmenī kvalitatīvi noris tikai kalcija jonu klātbūtnē.

Dzeramajā ūdenī ievietotā paketīte bagātina ūdeni ar vērtīgiem minerāliem: atjauno ūdens- sāļu līdzsvaru organismā, labvēlīgi ietekmē nieru un gremošanas sistēmas darbību, regulē arteriālo asinsspiedienu. Tai pat laikā KORE-ALL® veicina kaulaudu un saistaudu atjaunošanos un augšanu, labvēlīgi ietekmē vispārējo organisma stāvokli, tādam ūdenim ir maiga tonizējoša iedarbība.  

Kalcijs, ko ikdienā uzņemam ar pārtiku un ūdeni, parasti ir bioloģiski maz-aktīvs un organismam grūti asimilējams, sevišķi cilvēkiem ar gremošanas un vielmaiņas traucējumiem. Svarīga KORE-ALL® priekšrocība ir tā bioloģiskā aktivitāte un bio-pieejamība (asimilācija): kontaktā ar ūdeni kalcijs pāriet jonu formā, kas ir šūnām viegli uzņemama.  

Ikdienā lietojot šādu ūdeni mēs radām veselīgu (viegli sārmainu) iekšējo vidi organismā:  

  • Panākot optimālo pH līmeni asinīs; 
  • Samazinot sirds- asinsvadu un gremošanas sistēmas slimību attīstību risku;
  • Piesātinām asinis ar skābekli; 
  • Normalizējam cukura līmeni asinīs un arteriālo asinsspiedienu; 
  • Attīrām nieres, gremošanas sistēmu un aknas; 
  • Uzlabojam muskuļu un asinsvadu elastību, veicinot kaulu un skrimšļu struktūras atjaunošanos un aizsardzību, tādējādi mazinot artrīta risku.

Ieteikumi:

Koraļļu minerālu kompozīcija KORE-ALL® ieteicama dzeramā ūdens kondicionēšanai un organoleptisko īpašību uzlabošanai.  

Produkta apraksts:

6 paketītes individuālā paciņā. Iepakojums: 5 paciņas( x 6). 

1 paketīte (1 g) satur:

Sasmalcināts korallis ……………….. 995 mg

L-askorbīnskābe …………….. 5 mg

Pielietojums: 

1 neatvērtu paketīti, ievietot 1-2 litros dzeramā ūdens (ūdens daudzumu atsevišķos gadījumos var samazināt 2-3 reizes). Ieteicams izmantot pārbaudītu butilēto vai filtrētu ūdeni ar iespējami minimālu TDS * (piemaisījumi) rādītāju (robežās no 50-150). P

iecu minūšu laikā ūdens gatavs lietošanai, un paketīti atstāt ūdenī, kamēr tas tiek izdzerts. Sagatavoto ūdeni vēlams izdzert dienas laikā tukšā dūšā un ēšanas starplaikos. Ēdienu ar ūdeni neuzdzer.

Uzmanību: Tikai neliels daudzums paketītes satura izšķīst ūdenī.

Uzglabāt sausā, bērniem nepieejamā vietā, cieši noslēgtā iepakojumā.

Derīguma termiņš: 3 gadi.

Ražotājs: Marine Bio Co. Ltd., Okinawa, Japan.

* TDS rādītāju ūdenim var pārbaudīt pie konsultanta, zvanot pa tālruni: + 371 29710569

This entry was posted in Katalogs and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.