Īsumā par organisma ATTĪRĪŠANU

Šodiena tēma: ATTĪRĪŠANĀS

ATTĪRĪŠANĀS – tieši ar to sākas ceļš atpakaļ uz nākotni – uz VESELĪBU, ja esam aizklīduši pārāk tālu un tā ir nedaudz (vai galīgi) pazudusi

Divos vārdos par to, kas NAV pilnvērtīga attīrīšanās, jeb pareizāk sakot, kad nav vērts diskutēt par tēmu, kādēļ cilvēks nesaņem gaidīto rezultātu:
– ” bet es taču jau gadu (divus, trīs, piecus… vienreiz dzīvē) atpakaļ tīrījos!”;
– “es regulāri ēdu sīpolus, ķiplokus, sēklas, zaļumus…”;
– “es jau N-tos gadus lietoju uztura bagātinātājus…”;
– “es ievēroju diētu, neēdu gaļu, olas, cukuru, miltus…”;
– “es dzīvoju laukos, ēdu visu dabīgu…”;
– “esmu ticīga(s), ievēroju gavēņus, dzeru tējas…”
Ja kaut kas no tā ir par Tevi, lieliski, -Tu jau kaut ko dari pareizi! Taču, ja lasi šo vēstījumu, un Tev rodas jautājumi saistībā ar veselību, tātad, ar to vien ir par maz. Kaut kas nav līdz galam saprasts, pieņemts un darīts.

Un visdrīzāk, tas nepadarītais ir saistībā tieši ar ORGANISMA ATTĪRĪŠANU – kā fiziskajā, tā enerģētiskajā plānā.
Par enerģētiku atsevišķa un individuāla saruna, taču, droši vari vērsties pie mums (arī šai lauciņā mums ir, ko ieteikt) un katrā ziņā, ja pats jūti, ka kaut kas nav kārtībā un netiec galā,- turpini meklēt atbildes un vērot – tās noteikti atnāks!
Taču šodien par ķermeni – mūsu esības fizisko plānu.

Kas tad ir kvalitatīva attīrīšanās?
Tās ir savlaicīgas, regulāras, mērķtiecīgas, pareizas – fizioloģiskas (dabiskas) un soli pa solim veiktas darbības, kas vērstas uz katram personīgi nepieciešamo rezultātu sasniegšanu saistība ar veselības atjaunošanu.
Attīrīšanās mēdz būt:
1) PROFILAKTISKĀS – visiem, kam intoksikācijas pakāpe pēc pievienotās tabulas nepārsniedz 1. un 2. līmeni. Pretparazitārā un viegla kuņģa – zarnu trakta attīrīšana ar aprēķinu, ka tiek ievērots veselīga uztura un dzīvesveida principi, un organisms nav īpaši piesārņots.
Un velti cerēt, ka pēc profilaktiskās programmas ar vienu reizi aizies nebūtībā liekais svars, kas krājies gadiem, pazudīs visas hroniskās problēmas un vispār vairāk nekad neslimosiet!

2) DZIĻĀS – pēc sastāva komplicētāka un ilgstošāka. Var tikt izmantota vispārējā, speciālista sastādīta, kā arī individuāli, pēc organisma stāvokļa testēšanas vai izteiktas simptomātikas pietestēta programma.

3) SISTĒMISKĀS vai KONKRĒTA MĒRĶA – kas vērstas uz konkrētas sistēmas (elpošanas, limfatiskās, urīn- izvadsistēmas u.c.) attīrīšanu, konkrētas problēmas novēršanai.

Īpaši ielaistos un smagos gadījumos nepieciešams veikt KASKĀDI – vairākus kursus pēc kārtas, lai noņemtu gadiem krāto intoksikāciju un “pieslēgtu” organismu, kurš jau pieradis funkcionēt ekonomijas režīmā.  Viss augstākminētais, tiek izskatīts un piemeklēts individuāli, var arī patstāvīgi – ja ir informācija, zināšanas un izpratne par notiekošajiem procesiem savā organismā. Vai, protams, piesaistot speciālistu, kurš ir kompetents un orientējas šajā jomā.
(Mēs nerakstam “konsultējoties ar ārstu”, – ne tādēļ, ka ārsti nezinātu un nesaprastu, cik svarīga ir organisma attīrīšana un homeostāze, bet tālab, ka mūsdienu medicīna tādu jēdzienu kā “organisma attīrīšana” neizskata kā daļu no terapijas, un aprobežojas tikai ar klizmu, brūču dezinfekciju un antibiotiku izrakstīšanu pret visu un visiem. Diemžēl! Un tā nekādā gadījumā nav ārstu vaina, tā ir sistēma.)

Kas attiecas uz piesārņojuma pakāpēm, tās ir septiņas:

Mēs, Terravitas.lv komanda, kā speciālisti- praktiķi, jau droši varam apgalvot, ka viss pietiekami vienkārši atrisināms līdz piektajai pakāpei. Viss notiek, kad cilvēks pievēršas jautājumam ar atbildību, disciplīnu un apzinātību savās darbībās.
Pēdējās divas pakāpes jau prasa daudz vairāk apzinātības un līdzdalības procesā, nepieciešams mainīt dzīves un domāšanas veidu kardināli un bez kompromisiem!

Un tomēr, kur tad slēpjas organisma attīrīšanas jēga?

Nu protams – pašā attīrīšanās procesā!
Taču galvenais, kam vēlamies pievērst Tavu uzmanību – attīrīšanās process, ja cilvēks to veic apzināti un ievēro uztura rekomendācijas, pamazām, un pakāpeniski arī uz visiem laikiem, ļauj atbrīvoties no neveselīgiem uztura paradumiem. Vairākums atzīst, ka kursa laikā bez grūtībām varēja iztikt bez pierastās majonēzes, cukura, baltmaizes, alkohola un pat cigaretēm….
Attīrīšanās jēga ir tajā, lai KATRS nākamais kurss palīdz mums atbrīvoties no veselībai kaitīgajiem produktiem un paradumiem, pakāpeniski palīdzot apgūt un ieviest dzīvē arvien jaunas un jaunas veselīgas dzīves iemaņas. Tādējādi attālinot priekšlaicīgas novecošanās procesus un neārstējamas un hroniskas slimības.

Ja Tevi uzrunāja šis raksts un guvi kādas atbildes, nekautrējies padalīties, iespējams kādam līdzcilvēkam šis var būt tikpat noderīgi un iespējams pat vairāk! 🙂

P.S. Ja vēlies detalizētāk un individuāli pieķerties šim jautājumam- sazinies ar mums! Būsim priecīgi padalīties ar savu pieredzi un zināšanām!

This entry was posted in Attirisana and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.