Veselības koncepcija

Veselības koncepcija – tie ir nosacījumi, pie kuriem mūsu ķermenis var atrasties veselības stāvoklī, vai kurus ievērojot, jebkuram dzīvam organismam var atgriezt veselību, ja nav sākušies neatgriezeniski procesi.

 4 SOĻI UZ VESELĪBU

Visiem zināms, ka labsajūta nav iedomājama bez veselīga dzīvesveida.

1. SOLIS: PADZIRDĪT ORGANISMU

PadzirdītŪdens – dzīvības avots uz planētas. Bet kvalitatīvs ūdens – tas ir veselības atjaunošanas un saglabāšanas bāzes instruments.

Mūsu organismā ūdenim ir ļoti liela loma, jo visi metaboliskie procesi norisinās tikai ūdens vidē. Asinis, limfa, starpšūnu un iekššūnu šķidrums, siekalas, sviedri, kuņģa sula, žults, urīns, sperma – tas viss ir ūdens ar izšķīdušiem tajā minerālsāļiem.

 2. SOLIS: ATTĪRĪT ORGANISMU

Helminti,Attīrīšana toksīni, šlakvielas – tā visa ir liela, nopietna, bet līdz galam nenovērtēta problēma!

Atveseļošanās nolūkā ir lietderīgi 2 reizes gadā veikt profilaktisko kursu organisma atbrīvošanai no parazītiem un toksīniem. Vislabāk to ir darīt izmantojot dabīgus līdzekļus, lai netraumētu gļotādas, dziedzerus, imūnsistēmu un dabīgo mikrofloru. Labākie un efektīvākie šim nolūkam ir dabīgie kompānijas AUR – ORA dabīgie produkti.
http://www.aur-ora.com
Reģistrācijai saitā tam, kas Tev ieteica šo lapu, jautā rekomendētāja ID numuru.

 3. SOLIS: PABAROT ORGANISMU

PabarotSabalansēts un kvalitatīvs uzturs, nenoliedzami, ir nepieciešams, lai uzturētu veselību augstā līmenī.

Pēdējai laikā tiek novērota pieaugoša bioloģiski aktīvo uztura bagātinātāju popularitāte. Tie strauji ieņem vietu mūsu dzīvē un dod ievērojamas priekšrocības, aizpildot uztura nepilnības un būtiski uzlabojot dzīves kvalitāti.

 4. SOLIS: AIZSARGĀT ORGANISMU

AizsardzībaMūsdienu dzīves veids diktē savus noteikumus: mēs reti lietojam ekoloģiski tīrus produktus, dzeram nekvalitatīvu ūdeni, elpojam piesārņotu gaisu, izmantojam sintētiskus medikamentus, esam pakļauti elektromagnētiskajam starojumam, un tas viss pastāvīga stresa apstākļos.

Šobrīd eksistē milzum daudz dabīgu un drošu profilaktisku līdzekļu, kuri palīdz organismam stāties pretī graujošajai ārējo faktoru iedarbībai.

This entry was posted in Veselibas koncepcija and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Veselības koncepcija

  1. Jānis says:

    Izmēģināju šo-darbojas.Joprojām man nav skaidrs,kāpēc es domāju,ka esmu pasargāts no parazītiem-jo ēdu gan ābolīti no zemes,gan sunīti paglaudu-teica ka man ir,uztaisiju analīzes gulbja laboratorijā-tiešām ir.uztaisija man programmu nopirku izdzēru6mēn garumā-palīdzēja,turklāt saudzīgā veidā palīdzēja,bet vēl mazliet jāpastrādā.Veterināri tak dzīvniekiem regulāri dod pretparazītu preparātus-labi viņi ēd zemē noraktus kaulus un taml,bet nav jau man obligāti jālaiza zemi lai saķertu tos,pietiks ar tastatūru publiskā datorklasē vai interneta salonā-reizē at tiem pašiem pirkstiem apēst bulciņu.Noteikt kādam rodas jaut,bet kā tad agrāk?!Vecvec tēvi-viņiem tādu nebija utt.Patiesībā bija, bet viņiem imunitāte nāk no dabas,kuru šodien mēs esam krietni papostijuši.Tāpēc arī imunitātes nav.ķīmija imunitāti nedod.

  2. Mārtiņš says:

    Jau vismaz 10 gadu garumā, kopš esmu pelnījis to laimi iepazīties ar Veselības Koncepciju un galvenais – mācījies to pielietot dzīvē, jūtos drošs par savu un savas ģimenes locekļu veselību. Protams, klāt nevienam neizstāvēsi, katra reāli domājoša cilvēka izvēlei vajadzētu būt uz Veselības pusi, bet ne katrs par to aizdomājas, vai pievērš uzmanību, kamēr viss puslīdz ok. Taču, kad pienāk brīdis, kad vajadzīga palīdzība, bez jebkādām šaubām zinu kur vērsties, lai saņemtu norādījumus- ko darīt un ko iegādāties. Un, šo gadu laikā, neskaitāmas reizes esmu pārliecinājies gan uz sevis, gan apkārtējo piemēra – ka Veselības Koncepcija strādā jebkurā situācijā. Tikai pēc šo 4 soļu “receptes” – attiecīgā situācijā, attiecīga secība un uzsvars tieši uz to, kas izgājis no ierindas. Nu nevar atūdeņošanās simptomus izārstēt ar zālēm! Un nevar piesārņotu organismu piespiest strādāt kā nākas, piebāžot to ar “ķīmiju”. Medikamenti sirdzējiem un tiem, kam ārstēties ir hobijs. Tiem, kam svarīga Veselība – tikai Veselības Koncepcija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.