VĒLMJU FIZIKA

PILNĪGI NOTEIKTI – MĒS ESAM TAS, KO VARAM ATĻAUTIES!
Nē, nē, neiet runa tikai par to, ko varam nopirkt par naudu, bet tieši otrādi – par to, ko varam atļauties izdarīt savā labā, savas dzīves uzlabošanai un pilnveidošanai.
No četru gadu vecuma, un pat agrāk, mēs sākām mainīties! Un šīs izmaiņas bija ne uz to labāko pusi. Tas ir apmēram tā pat, kā jaunā datorā, jūs no nepārbaudītiem resursiem sākat ielādēt programmas, pielikumus un… garantēti… vīrusus!
Bērnībā mēs neatšķīrām sapni no nomodas un viegli varējām mainīt dzīves lokācijas realitātē, kā to darām tagad (pieauguši) tikai sapnī. Bērnībā mums nekas nelikās neiespējams, un mēs “fantazējām”, kā domāja pieaugušie, par tādām lietām, par kādām  tagad daudzi, pieauguši būdami, pat domāt baidās. No kurienes tas bija, ja mūsu paaudzei bērnībā pat TV ne visur pieejams bija, par datoriem un citiem informācijas avotiem nemaz nerunājot. MĒS ZINĀJĀM ko gribam un ZINĀJĀM, ka tas ir reāli – pats par sevi saprotams! Un patiesībā,, zinām arī tagad, tikai kaudze ierobežojošu pārliecību traucē ieraudzīt savu potenciālu un to realizēt. Un mēs ciešam, nīkstam, zaudējam sevi… TAČU KĀLAB? Ja mēs visu zinām. Mūsu ķermenis zina un atcerās. Pietiek tikai mūsu smadzenēm visu atcerēties…

Vēlmju īstenošanas prakses KURSS
Obline režīmā es šo ļoti neparastu semināru, piesātinātāko, detalizētāko un praktiskāko, kāds jebkad ir bijis pieejams tādā formātā un par tik pieejamu cenu, tā teikt, „parastam nemirstīgajam” ,vadīju 3 reizes!

Ir saglabājušies ieraksti, un ir virkne jaunu interesentu, kas vēlas to redzēt, un ir tie,kas vēlas to atkārtot, sadzirdēt kaut ko, kas pirmajā reizē pagājis garām, vai sajust šo informāciju jaunā gaismā un skanējumā, tāpēc izveidoju grupu, kurā visi kursa vebināri pieejami.

Pievienojies un un kļūsti arī Tu par SAVU VĒLMJU PIEPILDĪŠANAS TEHNIKU Meistaru- Praktiķi

droši varēsi izmantot iegūtās prakses, vadot individuālas un grupu nodarbības (ja ko tādu praktizē)

Vēlmju Īstenošanas Prakse
Īpašs, 10 nodarbību – 10 vebināri kurss.
Vēlmju piepildīšanas tehniku praktikuma cenā ietilpst:
·        Dalība vebināru apmācības kursā neierobežotu laiku;
·        Prakses un metodes, kuras tādā koncentrācijā un formātā neatradīsi nevienā kursā pasaulē;
·        Individuālas konsultācijas pie kursa vadītājas kursa laikā un pēc tā beigām neierobežotā laika periodā;
·        Atbrīvošanās no mentālo parādu sloga, kas traucē vēlmju īstenošanu;

 ATĻAUJ SEV IZIET PILNU KURSU, lai pēc tam sev varētu teikt: ES SĀKU SAVAS JAUNĀS DZĪVES POSMU ar JAUNĀM ZINĀŠANĀM un PRASMĒM

Un tagad galvenais!

Pieejams ierakstā slēgtā grupā – 85 eur

(Visa online semināra cena bija 162 eur !!!)

* 10 eur atlaide, ja esi pieteicies kursam mēnesī,kad svini savu  Dzimšanas dienu 🙂
Darbojas arī partnerprogramma: – 10 eur par katru Tevis uzaicināto dalībnieku – uzaicini 8 un Tev seminārs par velti :))).

  • Maksājumu var sadalīt, vienojoties par grafiku.

 Salīdzināšanai: Pilna semināra cena krievu valodā pie Neironeomaģijas virziena dibinatāja Svjatoslava Saražina ir $ 277

Kursā uzzināsi un apgūsi:

# Ar ko sapņi atšķiras no vēlmēm, un kāpēc sapņot vien ir ļoti kaitīgi;

# Kā atgūt dzīves laikā izšķērdēto enerģiju;

# Kāpēc svarīgi formulēt un strukturēt savas vēlēšanās, un kā to darīt;

# Kas ir nodoms, un kas ir Intence, un kā to trenēt;

# Kā pietuvina mērķim vārdu kodi, rēbusi…, botānika un citas zinātnes…

………………………un daudz ko citu interesantu un saistošu praktisku iemaņu 🙂

Ja esi nolēmis būt ar mums, tad piesakies šeit:

777terravita@gmail.com, vai Whats App: +995 579679955

Un ja Tev ir interesanti un draugi ar līdzīgām “nosliecēm”, vai varbūt pašiem nevajag, bet zini kādu, kam tas varētu būt interesanti – padod šo ziņu tālāk, nekautrējies 🙂

Kas ES esmu?
Dzīvi dzimis Cilvēks, ar tēva un mātes dotu vārdu Ināra, Vitālija meita no Mežaku dzimtas 🙂
ar pases “nosaukumu” sistēmā “Ināra Kaļiņina”

Pēc būtības – ceļotāja pa  “Planētu Dzīve”, visa jaunā un interesantā izzinātāja, sākot ar sevi un apkārtējiem, un beidzot…, nē, vēl nebeidzot – turpinot līdz Kosmiskiem plašumiem, līdz pat robežām, kur „kāja” daudziem vēl nav spērusi 🙂
Aizraušanās: visu sastapto tautu mūzika, dziesmas, dejas, sadzīve, DABA visās savās krāsās un izpausmēs – skaistā, baudāmā, miesu un Dvēseli dziedinošā.
Intereses: DZĪVE uz ZEMES – kā pieredze, kā spēle, kā uzvedums un reizēm pat kā kino vai cirks, kā Svētki!

Pēc zemes specialitātes – Nutricioloģe – universāla līmeņa veselības saglabāšanas un atjaunošanas speciāliste, ar nupat jau 20 gadu stāžu. Pēdējos vismaz 10 gadus strādāju visos cilvēka esības plānos – fiziskajā, emocionālajā un enerģētiskajā, jo mēs esam kas vairāk, nekā gaļa un kauli 🙂
Man ir klienti, kuri daudzi jau kļuvuši tuvi draugi, domubiedri, partneri, daudzās valstīs (padsmitos skaitāmās), kuriem izdevies ne tikai atjaunot savu veselību, dzemdēt veselus bērniņus, pasargājot tos no vakcīnu un citu agresīvu manipulāciju ietekmes, bet arī mainīt savu dzīvi, uzlabot attiecības, atrast sevi, izejot no apburtā loka, kurā mūs iedzen sistēma.

2017.gadā pabeidzot attiecīgu kursu, kurš ilga gandrīz 1,5 gadu, saņēmu savu godam nopelnīto Neironeomaģijas II pakāpes sertifikātu, kas dod tiesības šīs prakses pielietot, strādājot ar cilvēkiem individuāli un grupā, un pasniegt klausītājiem.
Neiro- tās ir mūsu smadzenes. Neo- kas jauns, jeb pareizāk, sen aizmirsts senais.
Maģija – nekādas mistikas, tās ir tikai mūsu slēpto iespeju, mūsu smadzeņu potenciāls, mūsu senču seno dabas zinšu un prakšu Maistere (nejaukt ar meistari). Nākamā pakāpe- Maģistre.

Kādēļ tieši ES?
Manas nodzīvotās dzīves, uz šo brīdi, visa tā, kam esmu gājusi cauri (arī augš un apakš 🙂 ), apguvusi un darījusi, pietiktu vairākām dzīvēm, vismaz 3 – 5 „normāliem” cilvēkiem. Esmu dzīvojusi vairākās valstīs, vairākās iekārtās, dažādās vidēs un apstākļos, apguvusi vairākas profesijas un tajās veiksmīgi strādājusi, un nedomāju, ka pie tā apstāšos. Arī šobrīd, atrodoties šeit, Gruzijā, lēnām apgūstu valodu, kas izrādās, ir senākā, tādā – pirmatnējā veidā, saglabātā un oficiāli pielietotā, pieņemu jaunus izaicinājumus un iemēģinu sevi arī tūrismā un nekustamo īpašumu lauciņā. Tādus cilvēkus mēdz dēvēt par Emulatoriem 🙂
Es to rakstu ne tāpēc, lai kaut kā izceltos, bet tas ir licis man aizdomāties un pat reāli parādīt, ka cilvēkam nav šķēršļu šajā dzīvē, ja viņš pats tos sev neliek un nepakļaujas kaut kādiem uzspiestiem stereotipiem. Mani interesē un aizrauj viss, kas kaut kādā veidā saistās ar dzīves uzlabošanu sev un apkārtējiem. Ar sava un līdzcilvēku slēptā potenciāla atklāšanu un piemērošanu. 

Iespējams, agrāk mani sauca par Raganu, Viduslaikos inkvizīcija mēģinātu inkriminēt vismaz simts nāves grēkus un sadedzinātu uz sārta. Iespējams, kaut kas tāds jau ir pat bijis, gan ar mani, gan manas Ciltsmātes ir tur nonākušas. Un man tagad pa kripatiņai, pa gabaliņam, pa pelaviņai, šīs zināšanas javāc kopā un jānodod tālāk, kā citādāk… Es neesmu Ragana (ai, ko muldu – drusku esmu gan! 😀 ), es esmu Glabātājs- Sakarnieks, kas nozīmē, ka mana misija ir nest vissakrālākās zināšanas tiem, kas tām atvērti,  kam uzdevums starot, un to, kas mums iekšā (un viss ir mūsos!), šo milzīgo potenciālu, kurš bieži vien mirst ar mums kopā vēl dzīviem esot, celt uz āru, lai tas nepaliek neizpausts.

 Tieši tādēļ, neironeomaģijas virziena radītājs, Mans Pavadonis un Kolēģis Svjatoslavs Saražins, izvēlējās mani, lai nesu viņa treniņus latviski runājošajai un saprotošajai auditorijai. Es novērtēju šo uzticēšanos un ar pateicību pieņemu šo izaicinājumu, lai katrs,kas vēlas, saņem šo vērtīgo informāciju. Un tieši tādēļ katram ir tā unikālā iespēja piedalīties mūsu treniņos dzimtajā valodā.

Un tā, pieteikties praksei var rakstot uz e-pastu:

777terravita@gmail.com, vai Whats App: +995 579679955

This entry was posted in Pasizaugsmei and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to VĒLMJU FIZIKA

  1. Karolīna says:

    Šobrīd vēl eju šo kursu, un tomēr jau ir zināmi iespaidi – ja esi sailgojies pēc kaut kā šķietami maģiska savā dzīvē pēc “raganīgām” zintīm un dziļākām zināšanām, kā ierasts- noteikti iesaku šo kursu iziet. Sapratīsi, kur zūd Tava enerģija un kā to vienkārši atgūt, kā tikt galā ar bailēm, aizvainojumiem un citām sevi mokošām emocijām, atklāsi vārda maģisko spēku, kā arī uzzināsi daudz jauna par dabā augošajiem augiem un to maģisko pielietojumu. Lieliska iespēja attīstīt savu potenciālu un atcerēties savu pirmatnīgo dabu.
    Ināra sniedz neparastas tehnikas, atliek tikai pats svarīgākais uzdevums- tās, kā arī uzdotos mājas darbus vnk pildīt, – rezultātus un izmaiņas savā dzīvē pamanīsi uzreiz!
    Izjutīsi, kā ir būt savas dzīves radītājam un piedzīvosi savu vēlmju reālu izpildi. Lai Tev izdodas atklāt šo burvību, lai top! 🙂

  2. Maija says:

    Es šo kursu eju otreiz, pirmo gāju pie S. Saražina, kurš ir Vēlmju Fizika pamatlicējs, tikai, gan krievu valodā. Un esmu ļoti priecīga, ka pieteicos arī pie Ināras iziet vēlreiz šo kursu, (kas ir latviešu valodā), šķietami, ka tā ir viena un tā pati informācija, tehnikas ir tās pašas protams, bet, kā jau mēs zinām, ka Ināra mums ir speciālists daudzās jomās, tad viņa šim semināram pieliek vēl klāt arī kādu “odziņu” no sevis! Ieklausoties, izprotot, darot, to ko mums dāvā Ināra, mēs maināmies, mūsu dzīve mainās, mūsu priekštats un uzskati par visu mainās, kaut nedaudz, bet mainās, tas ir atkarīgs no tā, cik tu pats daudz ieguldīsi sevī, cik sev laiku veltīsi. Iesaku visiem, kuri grib iegūt vairāk, nekā pašlaik ir. Jo es ieguvu ļoti daudz, un es ticu brīnumiem! Būsim paši savas realitātes noteicēji!

  3. Kristīne says:

    Es,šo kursu šobrīd eju,tāpat kā Karolīna ar Maiju.Man šis viss ir kaut kas jauns un tāds wooouu,ka es šo iesaku,jebkuram,kas vēlas būt ne tikai savas dzīves noteicējs,bet arī tiem,kas velas šo nodot tālāk mūsu jaunajai paaudzei.Starp citu,bērniem šis kurs ļoti patik,mani abi ķipari ir pāris nodarbībās piedalījušies.
    Un novērtēt vajadzētu,to ka šis kurs ir latviešu valoda,jo piekrītot,gan Karolīnas un Maijas teiktajam,Ināra šim zināšanām pieliek klāt savas dzīves gudrības,enerģiju,un ļoti lielu vēlmi dalīties ar citiem.Tādēl novērtējiet to un izmantojat.Jo,kā saka,Jūs šo naudu tā vai tā apēstu,tadeļ šoreiz ieguldat zināšanas priekš sevis.Tas ir ļoti svētīgi un noderigi.
    Un lai Mūsu vēlmes TOP!

  4. Džastina Dženifera says:

    Esmu jau ļoti ilgi pazīstama ar Ināru, tāpēc zinot, ka viss viņas teiktais ir noderīgs netikai šobrīd, bet arī turpmākajā laika un dzīvē, es nešauboties pieteicos šim semināram. 🙂
    Viss, kas man ir vajadzīgs atrodas man līdzās vai rokas stiepiena attālumā! 🙂
    Šodien, jau ir 10. nodarbība, kur ar prieku atceros visu, kas bijis mūsu kopā būšanas laikā. Esmu uzzinājusi atšķirību starp vēlmi un sapni, kā atgūt savu spēku, kas ir intence un kā to pielietot savu vēlmju piepildīšanai, zinātnes, dabas saistība ar vēlmēm un vēl citas interesantas lietas, kas liek atcerēties savas īstās, patiesās dzīves jēgu un dabu . Man ļoti patika un uzrunāja Ināras ”pērlīte, odziņa”, kuru pie katras nodarbības viņa pieliek no sevis, ieliekot daļinu no sevis katrā semināra. Es zinu krievu valodu, bet klausīties un uztvert informāciju dzimtajā, latviešu valodā ir daudz uztveramāk un informācija labāk ”noguļās”. 🙂 Šis ir ekskluzīvs seminārs, jo īpaši latviešu valodas saprotošajiem cilvēkiem, Ināra ir vienīgā, kas šādu informāciju pasniedz. Esot skolniecei, vārdu savienojums ”mājas darbi”, neizraisa īpašu patiku un prieku, 🙂 bet ne šajā seminārā, jo šeit viss ir savādāk! Mājas darbi ir interesanti un brīnumaini. Izpildot vieglus darbiņus, uzdevumus rezultāts ir pārsteidzošs un apbrīnojams, kas lika noticēt savām spējām, savai iekšējai maģijai, ”raganai” un savām īstajām un patiesajām burvestībām. Šie mājas darbi realizējās arī manā dzīvē mainot gan manu uztveri, gan noticot sev, ka es Pati varu izpildīt jebkuru savu vēlmi savā dzīvē! 🙂
    Vēlmju realzācijas likums, noteikums:
    ”Lietas kļūst reālas, tikai tad, kad ES pats piekrītu to realitātei!” 🙂 🙂 🙂
    Sekojiet savai sirdij un atļaujiet, piekrītiet visam būt reālam!
    Svarīgākais, ko novēlu ikvienam – gūstiet baudījumu no Savas Dzīves!!! 🙂 :* 😉

  5. Anita says:

    Es nesen pabeidzu klausīties šo kursu.Pēc manām domām, kurss ir ļoti vērtīgs. Man viņš palīdzēja sastrukturizēt jau zināmas lietas un iedeva daudz jaunas, iepriekš nezināmas informācijas. Patika dažādās tehnikas,kuras tika dotas, dažas bija vieglas, bija, kas galīgi nepadevās, būs kur piestrādāt. Man ļoti patika pasniegšanas veids – brīvs, dzīvs stāstījums, nevis nolasīts no lapiņas un tā izteiktā vēlme dalīties ar citiem.Un Inārai ir ar ko dalīties. Kurss palīdz pavisam citādi paskatīties gan uz sevi pašu, gan uz to, kā mēs mijiedarbojamies ar pasauli. Regulāri jāpraktizē un tad brīnumi notiks.
    P.S. daži brīnumi notika jau kursu laikā

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.