Ja gadījies saķert “moderno kaiti”

Mēs zinām sen, daudzi no jums jau labu laiku ir informēti un, cerams, sapratuši, ka modernā diagnoze, ar segvārdu “Covid”, neatkarīgi no cipara, paveida un “štamma”, nav nekas cits, kā ķīmiskais pneimonīts, jeb toksiskais uzbrukums,  pret kuru mums īsti nav imunitātes, tāpēc tas izsist no ierindas kādu konkretu organisma sistēmu. Kura vairāk cietīs, atkarīgs no himtreilu sastāva (to ik pa brīdim maina un papildina, no tā tie štammu nosaukumi un pamainās simptomi) un tā, kādā stāvoklī organisms (piesārņotības pakāpe, hronisko procesu esamiba, psihoemocionālais stāvoklis, enerģētika…).
Jebkurā gadījumā jāreaģē adekvāti – ar DETOX, jeb vienkārši izsakoties, pret indi, ar pretindi.
Ja pa ceļam gadījies saķert arī sezonas vīrusu (gripa, ARS, ARVS…), tad jāpievieno arī pretvīrusu programmas elementi. Tās programmas esmu jau devusi iepriekš.

Inhalācija: http://www.terravita.lv/?p=2950
Gripa: http://www.terravita.lv/?p=2931
Karlsona zapte: http://www.terravita.lv/?p=4193

Šodien jūsu rīcībā dodu ātrās reaģēšanas programmu, izmantojiet, kam nepieciešams, paši un dalieties ar saviem līdzcilvēkiem. Tāpēc pievienoju divās valodās, lai vairiet dalīties ar visiem šeit un citās malās.
Šodien kautrība un skopums vairs nekotējas, jo vairāk dalamies ar labām lietām, jo treknāki plusi karmas kausā – ņemiet to vērā :)))))) Un lai nemulsina kā kurš to uztvers, ko kurš par jums domās uttt. DALIETIES! – parējais ir viņu ziņā, izmantot vai nē.

This entry was posted in Jaunumi, Veselibas skola. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.