Auronic Pro

Informatīvi- enerģētiskais filtrs

Auronic PRO

 Priekšvēsture: Kosmiskā telpa ir visbriesmīgāko starojumu avots, ja skatamies iedarbību uz neaizsargātu bioloģisko organismu, ieskaitot cilvēku.
Šādu staru kūlīši sasniedz pat Zemi, un dažreiz tie izraisa dažādu ultrajūtīgu elektronisko iekārtu, tostarp datoru, kļūmes. 9000 m augstumā šis starojums ir 300 reizes spēcīgāks nekā tas, kas sasniedz zemi.  
Lai veiktu lidojumus kosmosā, bija nepieciešams izgudrot un izveidot metālu sakausējumus, kas spēj absorbēt un izkliedēt šos starus. Pretējā gadījumā visas dzīvās būtnes uz kuģa vienkārši izkustu, un elektronika izietu no ierindas un saziņa ar Zemi nebūtu iespejama. Tāpēc kosmosa kuģa korpusam un visiem lidmašīnām, kas lido noteiktā augstumā, ir slāņveida struktūra, kurā ir iestrādātas konkrētu metālu sakausējumu režģi, kas savstarpēji parklajas un veido aizsargekrānu.

 Zinot kādas ierīces (telefona, televizora, datora, veļas mazgājamās mašinas…, dažādu antenu…) frekvenču svārstību diapozonu, ir iespejams izveidot aizsargekrānus. Tas attiecas arī uz cilvēkiem, kas regulāri translē negatīvas vibrācijas, vai pat apzināti izmanto destruktīvas iedarbības metodes uz citu cilvēku apziņu (NLP u.c.), zombēšanu un enerģētiska rakstura graujošu darbību.

Tieši šāda veida tehnoloģija un materiāli, tika izmantoti, lai izveidotu Auronic.

Mēs jau ilgāku laiku izmantojam uzlīmes Auronic, ko piestiprina uz  ierīces aizmugurējā vāka, lai novirzītu kaitīgo starojumu, kas var radīt kaitējumu veselībai.

Bet tagad ir izstrādats un jau pieejams Auronic PRO individualai aizsardzībai, ko nēsa tieši uz ķermeņa vai tā tiešā tuvumā, kas aizsarg,a no visa veida arējiem starojumiem (torņi, metro, wi-fi un citi.)

Auroniks Pro darba daļa, tie ir informatīvi aktīvu piktogrammu dubultslanis, citiem vārdiem sakot, zīmējums, kas ir sarežģītu ģeometrisku figūru kopums. Apvienoto simbolu skaits pārsniedz desmitiem tūkstošu. Dažreiz tās dēvē par „matricām”, kas pēc būtības nav īsti precīzi no matemātiska skatu punkta. Es to nosauktu drīzak par rezonanses kontūrām. Faktiski šeit tiek izmantots, tā dēvētais, formas efekts. Šīm konstrukcijām piemīt noteiktas īpašības, kuru kopums veido maksimāli harmoniskākus apstākļus cilvēka un citiem dzīviem organismiem. Izmantojot šo, pat nezinu kā nosaukt, „ierīci” vai produktu ^), pakapeniski, reizēm pat ļpietiekami  ātri, ieslēdzas organisma iekšējie resursi. Yotube kanāla iespējams noskatīties prezentāciju (krievu val.).

Arī ar materiālu nekādu noslēpumu nav. „Zīmējumi” uzklāti uz speciāla materiāla. Kuram piemīt kā papīra, tā plastikas īpašības. Tas ir svarīgi, jo ražošanas procesā tiek izmantotas plastikāta karšu izgatavošanas tehnoloģijas. Paši zīmējumi uzklāti uz šī materiāla ar speciālu printēšanas metodi. Tie izpildīti krāsās, nevis melnbalti, kas arī ir svarīgi, jo arī nes savas vibrācijas.

Man bija tas gods tikties ar kodolfiziķi, kurš vēlējās uzzināt, kā strādā šī ierīce, tādēļ uzdevu jautājumu Auronic Pro veidotājiem, uz ko saņēmu atbildi.
„Ar atomfiziķiem, tāpat ar citiem šaura profila speciālistiem, var būt grūtības no viedokļa, ka tie specializējušies savā jomā, un bieži vien, neko vairāk, par saviem rāmjiem neatzīst un pat nepieļauj tā eksistenci, viņi zin tikai to, ko zin (jeb zināja agrak). (Tas, gan, jattiecas uz visiem „speciālistiem”, kas n-tos gadus atpakaļ kaut ko apguvuši, strādā sava lauciņā, un nevēlas iziet no savas šaurās specializācijas rāmjiem )

Un arī pašu aizsardzību, šaja kontekstā, ir jāsaprot pareizi. Nekas un neviens nevar izveidot „kokonu”, caur kuru nespētu piekļūt konkrētajam cilvēkam „kaitējošās” frekvences. Izpratnei – mēs dzīvojam viļņu (frekvenču) pasaulē, un viss, kas mūs iekļauj, ieskaitot mūs pašus, ir tikai noteiktu viļņu kopums (paketes). Tēlaini izsakoties, ka to pasniedz fiziķis, fiziska vakuuma teorijas autors Genādijs Šipovs, „mēs – tas ir augsti organizēts tukšums”. Taču, uzlabot lauka, vai kā to vēl dēvē, energoinformatīvo telpu, kas mūs iekļauj, iespējams pilnīgi noteikti. Neviens nerunā par 100% efektu. Daudz kas atkarīgs no konkrētās situacijas un vietas, kur mēs atrodamies, taču domāju, piekritīsiet, ka daudz patīkamak un komfortablak ir peldēties nosacīti tīrā ezera, neka purva. Konkretaja gadījumā Auroniks PRO, atrodoties līdzās cilvēka ķermenim, palīdz strukturēt energoinformatīvo lauku apmēram 1,5 – 2 m rādiusā, samazinot šī lauka haotizāciju un atjaunojot vai radot harmoniju. Jau tikai tas vien rada organismam nosacīti komfortablus apstākļus un aktivizē pašregulācijas un pašatjaunošanās procesus. Atjaunojas mūsu enerģētiskās sistēmas un mūsu biolauka darbība, funkcijas.

Laboratorija Infotex (video par to tiek runāts), kas ir šīs ierīces radītāja, pie šīs tēmas strādā vairāk kā 20 gadus. Starp citu, ar visvienkāršāko diagnostisko iekārtu (kompleksu) palīdzību, ļoti labi var redzēt izmaiņas PIRMS un PĒC, pat īsā laika posmā, apmēram pēc 15-30 minūtēm. Es to pārbaudu ar „Lotoss/Onix”, un rezultāti uz jebkuru dzīvu organismu ir iespaidīgi.

Auroniku Pro testēju nepilnu gadu, novērojumi ļooti interesanti, reizēm pat uzjautrinoši, attiecībā uz dažādu cilvēku reakciju. Ir būtiska atšķirība kā jūtos dzīvojot lielpilsētā, kur, kā saprotiet, elektromagnētiskais smogs sit augstu vilni, un, sevišķi, pārvietojoties metro. Starp citu, pāris gadus atpakaļ mūsu pašu Latvijas zinātnieks- fiziķis, pastaigājās pa Rīgu un mērīja šo iedarbību, par ko bija dziļi sašutis, jo konstatēja, ka cilvēki ir pakļauti nenormālai elektromagnētiskajai un pat radioaktīvajai slodzei. Un izteica nožēlu, ka nav aizsardzības.
AIZSARDZĪBA IR! Un jau diezgan daudzus gadus. Tagad tie ir Auronic smart (mobilajiem telefoniem un datoriem u.c. elektro ierīcēm), un tagad arī produkts, par kuru vēl pāris gadus atpakaļ es tikai sapņoju (un pat mēģināju izveidot kulonu no tā paša Auronic). Sapņi piepildās, tikai pareizi janoformulē! J
Un tagad staigājam ka VIP personas ar plastikāta „beidžiku” kaklā. Ja virs apģērba, piesaista apkārtējo uzmanību un izraisa interesi, jo „sveci zem pūra” jau neturu, tas nav manā stilā J. Sen esmu sapratusi, ka esmu priekš tam, lai dotu iespēju arī citiem uzzināt un izmantot labāko, kas pieejams pašaizsardzībai un organisma atjaunošanai.
Var nēsāt zem apģērba, un ne tikai kaklā pakārtu, bet kaut vai ar kniepadatu piespraustu, vai vienkārši kabatā vai somiņā, ja nebaidaties pazaudēt.

Daži novērojumi no maniem klientiem Gruzijā:

–        pāriet jebkuras sāpes, vai mazinās būtiski, pieliekot pie tās ķermeņa daļas, kur problēma (galvassāpes, sāpes vēderā, pat muguras un locītavu, sasistais celis utt.)

–        piekarināju virs zīdaiņa gultiņas, bērns daudz mierīgāks un  arī naktī guļ;

–        vairojas enerģija un uzlabojas darba spējas (bez citām blakus darbībam un līdzekļiem);

–        mazāk gribas ēst (pārēsties);

–        negribas alkoholu (te, gan, daudziem, tā būs traģēdija, jo vīna kultūra ir un paliek tradīcija J );

–        uzlabojas erekcija (arī tādi man ir klienti J );
„nebesī” klienti (taksists piekāris pie spoguļa mašīnas salonā. Saka, jānes būs vakaros iekšā un jākarina virtuvē pie lampas, lai sieva ar „nebesās”)

Tā, lūk, mēs te jautrojamies! Bet, ja pavisam nopietni, tad iesaku katram šajā enerģētiski piesātinātajā pārejas laikmetā. „Sargi sevi pats, tad arī Dievs tevi pasargās”, teikts rakstos J

Tatjana Ovodkova:

Mūsu rezultāts ar Auronic Pro.

Mammai 11.jūnijā gadījās salauzt roku ar kaulu novirzi. Protams, operācija, sāpes… Atvedām viņai Auronic Pro, uzlikām virs ģipša, sāpes pamazām norima, pie kam, manāmi.  

Meitai stipras sāpes menstruāciju laikā, parasti glābās ar baralgīnu u.c. pretsāpju medikamentiem. Pielikām pie vēdera Auronic Pro, sāpes, praktiski dažu minūšu laikā, norima. Pārbaudījām vairākas reizes – pieliekot un noņemot uz laiku. Palūdza nopirkt viņai arī.  

Man dažas dienas atpakaļ sasāpējās spranda, pasēdēju caurvējā, sapūta. Bija sāpīgi grozīt kaklu, pieliku Auroniku, nedaudz pasēdēju un pārgāja kā nebijis!!! Esmu sajūsmā! Un pie tam, sajūtu to pozitīvo enerģiju, cilvēki, nonākot manā laukā, sāk jokot un vairāk smaidīt, bet mazbērns biežak kāpj klēpī J

Ella, meitene no Maskavas, kas vadīja semināru biznesa brokastīs Tbilisi.

Ieraudzīja man kaklā Auroniku un palūdza, lai iedodu panēsāt,  kamēr vadīs pasākumu. Aizrāvāmies un aizmirsām atdot, es paprasīt, palika pie viņas līdz nakamajai dienai. Otra rīta pārsteigta stāsta:

„Visu dienu jutos pacilāta un enerģijas pārpilna (to mēs pamanījam J ). Vakarā devos uz viesnīcu, parasti, pēc tādas darba dienas jūtos iztukšota un gribas ātrāk tikt līdz dušai un gultai, taču vakar vēl izstaigājos pa vecpilsētu, ar draugiem pasēdējam kafejnīcā, pa ceļam vēl stundu paklausījos ielas muzikantus un pat padziedāju ar viņiem, un vēlu vakarā pārrados normālā kondīcijā.
Starp citu, neskatoties uz lielo karstumu (tajās dienās mums āra bija +38-+40), vienā brīdī sajutu, ka manā ķermenī ieplūst tāda kā vēsa substance, pēc asociācijām – šķidra metāliska enerģija, kā bruņuveste.

No sevis varu piebilst, viņai pilnīga teisnība, sajuta cilvēks, kā sastrukturējās iekšējie ūdeņi un minerāli izkārtojās noteiktā režģītī, veidojot klāsterus.

This entry was posted in Katalogs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.