Kā gadījās, kā ne, 26. janvāra pievakarē nolēmām ar mammu mazliet izklaidēties un veikt dažādu veikalā nopērkamu ūdeņu eksperimentu, interesantumam pievienojām arī kādus populārākus dzērienus.
Mērījumi tika veikti ar trīs dažādiem aparātiem: TDS, PH un ORP metru. Lūk arī rezultāti un paskaidrojums:
Ūdens parametru rādītāji:
* Netiek mērīts, ja Coral Mine pieveino destilētam ūdenim, TDS rādītājs ir 50-70.
Dzērienu parametru rādītāji:
** Netiek mērīts, jo zināms, ka dzērienos tiek pievienoti dažādi piemaisījumi
Šis eksperiments liek padomāt, ko tad patiesībā mēs lejam sevī iekšā un kādu vidi uzturam savā organismā.
Ceru, ka šis eksperments Tev noderēs izvēloties dzeramo ūdeni, ko lietot ikdienā! 😉
Šos mērījumus varam veikt arī ar Tavā uzturā lietoto ūdeni vai dzērienu! Ja vēlies uzzināt, raksti mums! 😉
<K.K.>
Vai nu es neko nesapratu, vai nu kvasus uzturā labāk nelietot??? Nestea arī? un Cido apelsīnu sulu… ?
Pieraduši esam opie visa kā. Vienreiz iedzerot, nekas jau nenotiks?
Jā, Laima, pareizi saprati – pēc mērījumiem sanāca, ka kvasus, Nestea un Cido sulu labāk uzturā nelietot, jo tie rada skābu vidi mūsu organismā.
Pieraduši jau pie visa kā esam informācijas trūkuma dēļ, bet svarīgi ir tad, kad šo informāciju uzzin, sākt mainīt savus ieradumus. Protams, vienreiz iedzerot jau nekas nebūs, ja organismā būs resurss, kas varēs cīnīties un to neitralizēt. Bet ja nu organisms novests līdz robežai? Un otrs- vai mēs paši spējam kontrolēt šo “vienu reizi”?! Svarīgi ir nepārvērst to par daudzām reizēm..
Un kapēc gan mums lietot to, kas mums kaitē, ja ir pieejams tas, kas nekaitē?! Tā ir katra paša izvēle! 😉