Pretsēņu programma

Pretsēņu programma

Pretsenu

Ļoti svarīgi ir saprast, ko sēnes dara organismā – tās tur vienkārši dzīvo, ēd, vairojās, kustās un pārvietojās.

Un mēs tās barojam un audzējam uz savu nelaimi. Tad mēs dzeram kefīra sēnītes, te sākam tējas sēnes, tad vēl kāds izdomā dzert kordicepsu, ēdam rauga maizi vai pat pašu raugu uz savu galvu, vai pēc kāda ieteikuma. Un brīnāmies – kāpēc sēnes bojā nagus, ādu, izraisa iekšējās saslimšanas, kuras medicīnā skaitās neārstējamas…

Pretsēņu programmas komponetes

  1. Pretsēņu diēta: ķiploki, sīpoli (viss pretparazitārais gandrīz vienmēr ir arī ar pretsēņu iedarbību) , jāpievieno arī skujas: baltegke, priede, egle. Vislabākie ir jaunie egļu, ciedru, baltegles dzinumi kaltēti, saldēti vai samalti un ar medu, ko likt pie tējas. Medu drīkst ēst, jo tas ir 100% sterils produkts – ne baktēriju, ne sēņu, ne citu patogēno mikrobu tur nav. Labs līdzeklis – propoliss, un nav būtiski kādā veidā jūs to nogādāsiet organismā. Visi pretcērmju produkti, visi pipari, rutki, mārrutki, visi garšvielas un garšaugi: kurkuma, krustnagliņas, lauru lapas, karijs, muskatrieksts, ingvers…. Kas vēl iedarbojas uz sēnēm? Viss, kas ir organiski- skābs: upenes, ērkšķogas, irbenājs, pīlādži, brūklenes, dzērvenes, smilšērkšķis, visas skābās ogas. Ievas ir spēcīgs pretparazitārs augs – antibakteriāls un pretsēņu. Visi rūgtie augi un dārzeņi – vērmeles, strutenes – topā pret jebkurām sēnēm. Struteņu tēja nogalina vēzi izraisošās patogēnās sēnes, kurām netiek klāt neviens medikaments un neviena ķīmijterapija!
  2. Noteikti ierobežot: saldumus, balto miltu izstrādājumus – visus, raugu saturošos produktus un dzērienus – visus. Nedrīkst ēst banānus, uz kuru mizas redzami melni punktiņi.

Ja sēnes jau ir organismā, tad pirmais, kas jāizdara – pārtraukt to tālāku uzņemšanu.

Pretparazitāro programmu nepieciešams veikt ilgstoši, ne mazāk kā gadu, ar pārtraukumiem mikrofloras atjaunošanai.

PAU d’ ARCO (ar pieneni, selēnu) pa 2 kaps. 3x dienā ēšanas laikā (viens no visdrošākajiem un efektīvākajiem kompleksajiem produktiem pasaules praksē. Tai ir antibakteriāla, pretparazitāra un pretsēņu iedarbība vienlaicīgi. Īpaši svarīgi, ka vienlaicīgi skudrukoks ir jaudīgs imūnmodulators un antioksidants).

  1. SILVER MAX (tas ir universāls dabīgais antibiotiķis, kura iedarbības spektrs izplatās vismaz uz 650 dažādu mikrobu veidiem).
  2. GARLIC (dabīgs fitoncīds. Tā postošo iedarbību attiecībā uz patogēniem, apliecina gadsimtu prakse un pierādījis laiks).
  3. BLACK WALNUT LEAVES MELNRIEKSTS (maiga pretiekaisuma un imūnstimulējošs līdzeklis ar vienlaicīgu pretsēņu efektu).
  4. Fermenti (PAPAYA, DIGEST ABLE) + flora, labvēlīgās baktērijas (CORAL PROBIOTIC, MEGA ACIDOPHILUS).
  5. Sorbenti (CORAL  ALFALFA).
  6. Ārīgi: SILVER GEL, TĒJAS KOKA EĻĻA (var pievienot krēmiem, šampūniem), DZIEDĒJOŠAIS BALZĀMS, VANNAS SĀLS ar MIKROHIDRĪNU. Kājām: EMU OIL + TĒJAS KOKA EĻĻA + SILVER MAX + PAU d’ ARCO + BALZĀMS sajaukt, smērēt uz nakti, uzvilkt zeķītes.
  7. ALOEMANAN un NONI sula ( ļoti labi pretsēņu imūnstimulators).
  8. Un daudz sārmaina, strukturēta ūdens CORAL MINE, lai turētu sārmainu vidi un skalotu ārā indes un toksīnus.

Veselības Akadēmijas materiāls.

This entry was posted in Programmas and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.