Kosmētikas eksperiments

2011. gada vasarā bija tāda iespēja piedalīties interesantā eksperimentā. Pārbaudījām kā uz cilvēka asinīm iedarbojas dažādu firmu kosmētiskie līdzekļi. Eksperiments tika veikts ar hemoskenēšanas metodi jeb tumšā lauka mikroskopa palīdzību, palielinājumā 16 000 reizes. Un kam nav skaidrs, tad asinis – tā ir mūsu orgānu skābekļa un barības vielu apgādes sistēma, no asins kvalitātes atkarīga visu orgānu darbības kvalitāte. ne velti katru, kas vēršas pie mediķiem, vispirms sūta uz asins analīzēm.

Tā saucamajā kontrolpirkumā piedalījās Oriflame lūpu pomāde un sejas krēms, lūpu pomādes no Dzintara, Faberlic, Avon, kā arī “AUR-ORA” sejas krēms.

Eksperimenta rezultāti bija pārsteidzoši. Kā izrādījās, visnotaļ negatīvi uz asinīm iedarbojās Dzintara lūpu krāsa. To mēs negaidījām, jo tā skaitās diezgan kvalitatīva. Taču sastāvā esošā krāsviela sabojāja visu – jebkuras sintētiskās krāsvielas (tas attiecas arī uz pārtikas krāsvielām!) ļoti “maitā” asinis.

Pavisam citus rezultātus parādīja Oriflame, Avon un Faberlic lūpu pomādes. Tās visas bija lieliskas kvalitātes, izņemot “ilgspēlējošās”, tās, kas bija paredzētas uz ilgām stundām.
kosmetika

Toties pavisam neiepriecināja Oriflame sejas krēms. Tas, diemžēl, eksāmenu neizturēja. Papētot sastāvu, kļuva skaidrs kāpēc, jo sastāvā esošie konservanti var neatgriezeniski sabojāt tā kvalitāti.

Kas attiecās uz “AUR_ORA”  X- Silance krēmu – tas izrādījās pārliecinošs līderis. Tiklīdz krēms iesūcās ādā, asins sastāvs uzlabojās! Ne velti tas pieder KOSMOCEFTIKAS kategorijai. Tie ir kosmētiski produkti, ne tikai ar kosmētisku, bet arī ar terapeitisku iedarbību, un ne tikai uz ādu, par ko mēs pārliecinājāmies vērojot asinis zem mikroskopa.

 

This entry was posted in Eksperimenti, Jaunumi and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.