Tīrīšanas līdzekļu akcija 2+1 AUGUSTĀ!

Tikai šī gada augustā, kompānija “Koraļļu klubs” nāk klajā ar dāvanām – AKCIJU 2+1 ekoloģiskajiem mājas kopšanas līdzekļiem. Pērkot 2 jebkuru virsmu kopšanas līdzekļus, vienu – pēc savas izvēles, saņem dāvanā!

Mērķis: lai pēc iespējas vairāk iedzīvotāju varētu iepazīties, novērtēt un ieviest savā sadzīvē veselīgu paradumu – kopt savu vidi droši, bez riska saindēties un mazināt toksisko slodzi uz apkārtējo dzīvo vidi un alerģisko reakciju risku bērniem un pieaugušajiem.
IZMANTOJIET IESPĒJU!

Pati šos līdzekļus lietoju jau kādu pusgadu un jūtos apmierināta ar rezultātu, jūtos droša par sadzīves ķīmiju, ar kuru mazgāju veļu vai kopju māju, kurā ikdienas uzturos! Ja arī Tu esi PAR veselīgu dzīvesveidu, iesaku izmēģināt! 🙂

2+1
Pielietojuma rezultāti arī mūsu lapā šeit: http://www.terravita.lv/?p=2264
Sīkāk par līdzekļiem šeit:
http://www.terravita.lv/?p=2264

P.S. Ieteikums ekonomiskajiem: 1 pudele dalās uz 5 daļām. Līdzeklis ir koncentrāts, kura 100 ml atšķaidāmi ar 400 ml ūdens. Respektīvi, pērkot pudeli, kuras tilpums ir 500 ml, Tu saņem 5 x 500 ml darba šķiduma:)
1 pudeles cena: € 15 (pasūtot pie mums) + flakons ar smidzinātāju atšķaidīšanai – € 1,75 (veikalā tik lēti nav dabūjami 🙂 )
Atlaižu kartes īpašniekiem:  pudeles cena € 12,17 (ja Tev vēl nav sava atlaižu karte, raksti man, pastāstīšu, kā dabūt bezmaksas!)

pelnruske

This entry was posted in Akcijas, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.