Argent Max

ARGENT MAX (50 kapsulas)

„Argent Max – tā ir ātrā palīdzība №1. Un šim produktam noteikti ir jābūt katrā mājā aptieciņā blakus jodam, plāksteriem un citām pirmās palīdzības lietām!” – pie tādas pārliecības esam nonākuši iepazīstot šo produktu.

Argent Max (50 kapsulas)

Higiēnisks līdzeklis mutes dobuma kopšanai. Satur sudraba jonu daļiņas, kurām piemīt spēcīga pretmikrobu, pretvīrusu un pretsēnīšu iedarbība, veicina toksīnu un smago metālu sāļu izvadi no organisma, spēcīgs imunitātes atbalsts, sevišķi akūtās situācijās. Šis ir revolucionārs produkts, kas balstīts uz atklājumu – progresīvu tehnoloģiju koloīdo sudraba daļiņu transportēšanā un piegādē. Dažu minūšu laikā neitralizē visus zināmos, cilvēka organismam kaitīgos (patogēnos) mikroorganismus: vīrusus, sēnītes, baktērijas. Sastāvā esošie kalcija sāļi un C vitamīns stiprina zobus un smaganas.  

Iedarbība:

Argent Max (Colloidal Silver) – koloidālais sudrabs– antibakteriāls, pretiekaisumu līdzeklis ārīgai un iekšķīgai lietošanai; veicina toksīnu un smago metālu sāļu izvadi no organisma, spēcīgs atbalsts imūnsistēmai.

Kādos gadījumos ieteicams:

„Argent Max” dod ātru pozitīvu rezultātus un var tikt izmantots profilaktiski šādos gadījumos:
  •  Tonsilīta un angīnas;
  •  SARS un gripa;
  •  Ādas slimības, ieskaitot sīkas traumas un kukaiņu kodumus;
  •  Zarnu infekcijas;
  •  Sēnīšu izraisītas saslimšanas (kandidoze).

 “Argent Max” – tā ir unikāla patentēta baktericīda kompozīcija uz koloidālā sudraba bāzes. Piemīt pretmikrobu, pretvīrusu, pretsēnīšu iedarbība. Tā sastāvā ir arī vitamīnu- minerālu komplekss, tostarp viegli asimilējami kalcija sāļi, ieskaitot kalcija askorbātu (C vitamīnu).

Atšķirībā no iepriekš zināmajiem koloidālā sudraba šķīdumiem, Argent Max ir jaunāko augstāko tehnoloģiju produkts – koloidālais sudrabs pulvera veidā.  Tā ir virkne priekšrocību un efektivitātes ziņā, tas ir galvastiesu pārāks par citiem līdzīgiem produktiem, kuri satur sudrabu.

  NEDAUDZ VĒSTURES un ZINĀTNISKU FAKTU:

Vēl viduslaikos, mēra epidēmijas laikos Eiropā pamanīja, ka cilvēki, kuri strādāja sudraba ieguves šahtās, nesaslimst. Pazīstamais izcilais viduslaiku alķīmiķis un ārsts Paracelzs, kurš dzīvoja XV gadsimtā, veiksmīgi ārstēja dzelti un epilepsiju ar sudraba nitrāta („elles akmens”) pilieniem.  

Vēlāk, līdz XIX gs. sudraba nitrātu veiksmīgi izmantoja gonorejas, jaundzimušo oftalmijas (blennorejas), dažādu inficēto brūču, sepses un citu slimību ārstēšanai. Diemžēl sudraba nitrāta šķīdumiem piemīt virkne nevēlamu trūkumu: stipra piededzinoša iedarbība, strauja dezaktivācija, saskaroties ar  olbaltumvielām un hlora joniem.  

Īstu revolūciju sudraba ķīmijterapijas attīstībā veica vācu ķirurgs B. Krēde 1890.-1895.gados.  Vispirms viņš ieviesa praksē šķīdumus un ziedes uz sudraba sāļu, pienskābes un citronskābes bāzes, bet vēlāk izstrādāja principiāli jaunu antibakteriālu substanci uz koloidālā sudraba bāzes, kuras sastāvā ietilpa smalki dispersas koloīdās sudraba daļiņas. Preparātam piemita daudz augstāka antibakteriāla iedarbība, salīdzinoši ar iepriekšējiem produktiem, kuri saturēja sudraba sāļus tādā pat koncentrācijā, taču bija ar ļoti īsu uzglabāšanas laiku, jo sudraba daļiņas ātri nogulsnējās, nebija stabilas. Šķīdumu stabilizācijai B. Krēde izmantoja olbaltumvielu izcelsmes stabilizatoru un 1895. gadā sāka ražot preparātu ar nosaukumu „Kollargons”..

Tālāk pie koloidālā sudraba šķīduma pilnveidošanas strādāja vesela zinātnieku armija. Tika izstrādāti jauni stabilizatori un ligandu kompleksi, kas saturēja olas baltumu, kazeīnu, želatīnu, sintētiskos un biopolimērus. Atklājās arī stabilizēto koloidālā sudraba šķīdumu vispārējie trūkumi. Tā bija salīdzinoši zemā šķīdumu stabilitāte un ierobežotais derīguma termiņš. To izraisīja šķīduma fotosensitivitāte (gaismjutība) , nosliece uz daļiņu paplašināšanos, savienojoties vienai ar otru, uzglabāšanas procesā, nestabilitāte temperatūras svārstību ietekmē, sevišķi sasaldējot. 

Lai uzlabotu uzglabāšanas iespējas, stabilizatoru daudzumu palielina. Tas, savukārt, pazemina sudraba biopieejamību (asimilāciju), jo mikroskopiskās sudraba koloīda daļiņas „ietērpjas kažokā”, kas simtiem reižu pēc izmēra lielāks. Tai pat laikā pierādīts, ka antiseptiska iedarbība piemīt tikai mikroskopiskajām koloīdu daļiņām, kuru daudzums nepārsniedz 2% no kopējās sudraba koncentrācijas. Lai panāktu šo efektu, kopējā sudraba koncentrāciju jāpalielina 50 – 100 reizes. Un tas kļūst bīstami cilvēkam, jo sudrabs ir smagais metāls un tā pārdaudzums kaitē dažādiem orgāniem, sevišķi, aknām.

“Argent Max” ir principiāli jauns produkts ar koloidālo sudrabu sastāvā. Optimāla izmēra sudraba daļiņas „ieslēgtas” kalcija karbonāta kristālos un var tur uzglabāties neierobežoti ilgu laiku. Bez kalcija karbonāta kristāliem „Argent Max” pulveris satur citronskābi un askorbīnskābi. Savienojoties ar ūdeni skābes izšķīst un sāk reaģēt ar kalcija karbonātu veidojot oglekļa dioksīdu un šķīstošus kalcija sāļus. Tādējādi sudraba koloīdajām daļiņām nonākot šķīdumā piemīt maksimālā aktivitāte. Šķīduma bioloģiskā aktivitāte ir apmēram 100 reizes augstāka nekā parastajam koloidālā sudraba šķīdumam ar tādu pat sudraba koncentrāciju. Aktivitāte pazeminās, sakarā ar sudraba daļiņu paplašināšanos, tikai pēc 15 – 30 minūtēm, kuru laikā pagatavotais šķīdums arī ir jāizmanto. Mūsu piedāvātais šķīdums ir ar 10 reizes mazāku sudraba daudzumu, nekā pierastajos koloidālā sudraba šķīdumos. Tajā pat laikā mūsu šķīdumu aktivitāte ir 10 reizes lielāka. Tas būtiski samazina slodzi uz aknām. Bez tam, mēs neiesakām šķīdumu izdzert, bet tikai skalot ar to mutes dobumu un kaklu. Skalošanas procesā sudraba daļiņas, pateicoties mikroskopiskajiem izmēriem, caur gļotādām dažu sekunžu laikā uzsūcas tieši asinīs un labvēlīgi iedarbojas ne tikai uz mutes un deguna dobuma rajonā, bet arī uz citiem infekciju skartajiem orgāniem attālākajās ķermeņa zonās, jo ir zināms, ka optimālā lieluma sudraba koloīdās daļiņas koncentrējas iekaisumu zonās. Un tieši tur nogalina patogēnās baktērijas, nekaitējot organismam labvēlīgajai mikroflorai. Mēs neiesakām dzert šķīdumu vēl arī tādēļ, ka koloidālo sudrabu ātri neitralizē kuņģa sālsskābe, veidojot uz virsmas grūti šķīstošu hlorīdu. Tādējādi koloidālā sudraba labvēlīgā ietekme tiek pārtraukta, bet negatīvā ietekme uz aknām paliek.  

Sudrabs ir nespecifisks antibiotiķis, tas ir, baktērijām neveidojas pieradums pie sudraba, atšķirībā no lielākā vairuma mūsdienu antibiotikām. Bez tam, lietojot sudrabu kompleksā ar citām antibiotikām, tiek novērots stabils sinerģisks efekts.
Koloidālo sudrabu var izmantot dzeramā ūdens dezinfekcijai un ūdenim, ko izmanto vannām.  

Bez antibakteriālās iedarbības, sudrabs ir elements, kurš nepieciešams cilvēka organisma funkciju nodrošināšanai. Sudraba saturs normā ir 20 g / 100 g sausnas. Augstākā sudraba koncentrācija atrodama smadzeņu audu, aknās, nierēs, endokrīno orgānu un skeleta kaulos. Tajā pašā laikā, ar pārtiku uzņemamā diennakts norma ir no 30 līdz 88 mikrogramiem.

Iepakojums:

50 želatīna kapsulas pa 800 mg

Sastāvs:

Citronskābe, kālija karbonāts, kalcija karbonāts, askorbīnskābe, sudraba citrāts.

Lietošana:

Atvērt kapsulu, tās saturu izšķīdināt  50-100 ml ūdens un ar iegūto šķīdumu skalot muti un kaklu 2 – 3 minūtes. Šķīdumu izmantot 30 minūšu laikā no pagatavošanas brīža.
Procedūru veikt 2 – 3 reizes dienā. Nenorīt.
Ginekoloģisku problēmu risināšanai, šķīdumā samērcētu vates tamponu var ievietot vagīnā uz nakti. Prostatas un hemoroīdu iekaisumu gadījumos šķīdumā samērcētu vates tamponu var ievietot uz nakti taisnajā zarnā.

Lietošanas ilgums:

Bez ierobežojuma.

Kontrindikācijas

Individuāla produkta komponentu nepanesamība.

Uzglabāšana:

Derīguma termiņš – 2 gadi. Glabāt temperatūrā no – 200 līdz+400 С un relatīvā mitruma, kas nepārsniedz 85%.

This entry was posted in Katalogs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.