Locītavu iekaisumi

Locītavu iekaisumu slimības – tās ir limfatiskās sistēmas slimības
Kaulu- miuskuļu sistēma ir sarežģīts mehānisms.

Un es tagad nerunāšu par mehānisko daļu: skolizoze, izspiedušies kauliņi uz lielajiem kāju pirkstiem, plakanā pēda, īsāka viena kāja… – tas viss ir atkarīgs no gūžas kaulu stāvokļa. Izlīdzināt gūžu kaulus var tikai ar speciālu vingrošanu un manuālo terapiju, jo tā ir trauma, tā ir nobīde. Par to citā sadaļā

Ja locītavās ir iekaisumi, tad ziniet, ka locītavās nav kam iekaist. Locītava – tie ir divi kauli, tur cita nekā nav. Visas iekaisumu slimības – tās ir limfatiskās sistēmas slimības.
Zem ceļa locītavas atrodas limfmezgls. Ja organismā ir baktērijas, tādas kā streptokokks, hlamīdijas, kandida…, tātad, šis limfmezgls ir aiztrombējies, un šķidrums pārstāj atplūst un uzkrājas locītavā, paaugstinās temperatūra. Tāpēc locītavu saslimšanas – tās ir limfas saslimšanas.
Visas locītavu slimības (izņemot traumas) – tā ir baktēriju vai citu parazītu klātbūtne.

Artroze – tā ir artrīta otrā stadija.
Ja organismā ilgi dzīvo baktērijas (1 gadu, 2, 3, 10), rodas limfatiskā filtrācija, šurp atnāk leikocīti. Pēc tam tas viss aiziet, bet leikocīti ir pastrādajuši, viņi ir noārdījuši skrimsli, lai tiktu klāt baktērijām. Streptokokks gāja bojā kopā ar skrimsli. Veidojas deformejošā artroze ar sāļu nogulsnēšanos.
Locītavu šķidrumam ir jabūt ideāli tīram, nedaudz “puņķīgam”, slapjam. Tas nedrīkst būt biezs un sauss, tajā nav jābūt piemaisījumu dzīsliņām, baktērijām, sēnem. Locītavu šķidruma kvalitāti var noteikt pēc nagiem

Nagiem jābūt caurspīdīgiem, cietiem, bez škērseniska un gareniska svītrojuma. Ja nagi ir reljefaini, tad locītavu šķidrumā ir graudiņi. Nags – tas ir sastindzis locītavu šķidrums.
Mums ir piecas cīpslu makstītes, kurās izvietotas cīpslas, un pieci nagi. Šim šķidrumam ir kaut kur jāatrod izeja. Katru dienu šeit ieplūst pa milimetram šķidruma. Šīs sastingušās šķidruma lāsītes iziet caur diviem kauliņiem un tā aug nadziņi.
Pēc nagiem var pilnībā noteikt cilvēka stāvokli.
Ja ir nagu sēnīte, tad tā ir nevis UZ nagiem, bet sēnīte ir locītavu šķidrumā. Jāārstē ir ne jau nagi. Jaunie nagi būs tādi pat bojati, kā tie, ko cilvēks noņēma.
Ja nagi slāņojas, tad tas ir dziļš minerālu apmaiņas traucējums plus sēnes. Nagu slāņošanās – tā ir iekšlocītavu šķidruma frakcijas slaņošanas. Tas var būt kāda bakteriālā aģenta, piemēram, hlamidiozes rezultāts. Minerālu apmaiņas atjaunošanai nepieciešams papildināt sēra, joda, cinka, selēna , lecitīna un biotīna, kalcija un fosfora krājumus.
Ilgstoši dzerot ūdeni ar koraļļu kalciju CORE- ALL, tad nagu stāvoklis ļoti būtiski uzlabojas.

Ja uz nagiem ir balti punktiņi (“ziedi”), tad tās ir olbaltumvielu pārslas. Kas nozīmē – olbaltumvielu apmaiņas traucējumus, tas ir, olbaltumvielas pilnībā nesagremojas un olbaltumvielu molekulas atrodas locītavu šķidrumā. Vēlāk var veidoties vielmaiņas traucējumu radītas locītavu slimības.
Ja uz nagiem ir uzciļņi – tas ir kakla osteohondrozes rādītājs. Šķidrums tek vienmērīgi un uz nagiem iznāk vienmērīgi. Ja cilvēks guļ un viņam tirpst rokas, tad tai brīdī šķidrums neplūst. Un sanāk tā, ka brīžiem tek, brīžiem netek, un nags veidojas viļņains.


Locītavu šķidrums ir ļoti liels gardums prieks dažādu veidu baktērijām, sēnēm un citiem parazītiem, tāpēc nepieciešama periodiska visu sistēmu, un noteikti limfas attīrīšana no parazītiem un toksīniem, limfas atteces nodrošināšana.

Pirms ķerties pie dārgas ārstēšanas, operācijas, implantiem, der atcereties, ka neko nevar atjaunot, kamēr nav likvidēti parazīti, tieši tāpēc alopātiskā medicīna strādā tikai uz simptomātiku. Bet mūsu uzdevums ir saglabāt un atjaunot , un tas ir iespējams pie pareizas pieejas, balsta- kustību sistēmas funkcijas.

<I.K.>


This entry was posted in Attirisana, Jaunumi and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.