EKSPERIMENTS ar KARTUPEĻIEM

Eksperiments ar kartupeļiem, jeb KĀ PASARGĀT SEVI no priekšlaicīgas novecošanās un slimībām.
Kadu dienu sagribējās sevi palutināt ar kartupeļu pankūkām. Kartupeļus bieži neēdu, sargu smadzenes, ļoti noderīgs orgāns, sevišķi tagad, kad SAPRĀTS, tā teikt, cenā… , bet kartupeļu pankūkas pēc manas mammītes receptes – tas ir šedevrs!

Vārdu sakot…, atcerējos par savu kolēģu agrāk veiktajiem eksperimentiem un arī sadomāju izmēģināt, jo nupat kā saņēmu pasūtījumā sava mīļākā antioksidanta bundžiņu, kuram nav līdzvērtīga attiecīgo produktu tirgū.
Un tā, jūsu uzmanībai mana fotoreportāža.
Par ko šis stāsts? Burtiski pāris vārdos: mūsu organismā, līdzīgi kā redzams uz kartupeļu masas, notiek oksidācijas procesi un brīvo radikāļu veidošanās, kuri uzbrūk mūsu veselajām šūnām, atņemot tām elektronus – enerģijas lādiņu, tā teikt, noārdot to aizsargspējas un bremzē visus iekšpusē notiekošos dzīvībai svarīgos procesus. Mūsu uzdevums ar uzturu un dzīvesveidu censties šos oksidācijas procesus tīšuprāt nepaātrināt, un ar PAREIZU ŪDENI uzturēt optimālu ieksējo šķidrumu (starpsūnu sķidruma, limfas, asins….) pH līmeni, lai maksimāli ilgi saglabātos veseli, moži un adekvāti.
Tad, lūk, pamēriet pH līmeni siekalās saviem bieži slimojošajiem bērniem, saviem vecākiem, kuri vairs nevar iedomaties dzīvot bez zālēm, un sev, ja veselība neatbilst kārotajam, un sapratīsiet kāpēc tā. Skābā vidē imunitāte nestrādā, tieši tāpat kā visa endokrīnā un pārējās sistēmas iziet no ierindas.
Kam aktuāli, piesakieties uz personīgu online konsultāciju http://www.terravita.lv/?page_id=1152.


Te ir divi, drusku istabas temperatūrā pastāvējuši un skabekļa ietekmē jau samelnējuši kartupeļu masas paraudziņ


Vienai daļai, attēlā apakšējai, uzberu nedaudz antioksidanta REDOX RINSEun iemaisu masā, kas jau procesā sāk palikt gaišāka – atgriezt savu krāsu.

Un šādi izskatās jau pēc 5 – 7 minūtēm. Atšķirība skaidri redzama. Oksidācijas process ne tikai aptureēs, bet tiek neitralizēts, pH līmenis atjaunojas.

Un šis pēc 15 minūtēm..
Stāsta morāle: kad mēzeram ūdeni, kuram pievienots antioksidants REDOX RINSE, tieši tāda pats process notiek ar mūsu organisma iekšējiem šķidrumiem,- paaugstinās pH līmenis, šūnas atgūstas, saņēmušas enerģijas lādiņu brīvo elektronu veidā, bet bojātās šūnas neuzkrājas, bet tiek izvadītas no organisma dabīgā ceļā, mazinot dažādu ļaundabīgu procesu attīstību..

Lūk šis produkts, kas palēnina un pagriež atpakaļgaitā priekšlaicīgas novecošanās procesus. Kad man jautā par manu vecumu, parasti precizēju – jūs interesē pases gadi vai mans bioloģiskais vecums? Un tas nav viens un tas pats, bioloģiskais- šūmu, ir krietni mazāks , ko arī jums visiem novēlu! :)))

Dabā viss ir vienkārši, un galvenais- viss mūsu rokas un varā. Ne velti ir teiciens: “DIEVAM IR TIKAI DIVAS ROKAS, UN ABAS MŪSĒJĀS!”
Visu mēs varam paši, un tikai paši sev daram- gan labu, gan ļaunu.
Bet, lai rokas zinātu ko darīt, ir jāpieslēdz saprāts un jaizlemj- iesiet pa veselības ceļu, vai turpināsiet kā līdz šim? 🙂

This entry was posted in Jaunumi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.