OTRAIS VILNIS

Laiks, kā redzams, iegriežas rudenī. Nez kā pie jums, bet te, Tbilisi nu jau otro dienu vējains un drusku nomācies, vairs nav pierastie +30 (vēl jau būs 🙂 ) un uzreiz gribas siltu vannu – siltu TERPENTĪNA vannu, tā teikt, “kaulus uzsildīt” un karstas tējas krūzi ar vitamīnu devu.

Nepatīk jau man šo tēmu cilāt, bet profesionālā piederība liek, jo teiciens “visi zem vienas saules staigājam, šobrīd ciniski skan pārfrāzēts “visi zem viena covid staigājam”, ir jau cietušie un domājams, būs potenciālie, jo tāds ir viņu, šī mutanta radītāju mērķis.
Mūsējais- parādīt viņiem pigu un saglabāt sevi pie veselības sev par prieku un viņiem par biedinājumu.
Šodien rakstīšu daudz, atvainojiet un piedodiet, ja variet, bet īsi nesanāks :)))
Tad par tēmu:
Ja nu kāds vēl nezin, tad izpratnei varu pateikt, ka visa šī “coviddurka” turas uz 4 komponentiem:
1) Pats vīruss – koronavīruss, kurš mums sen kā pazīstams un izslimots, dažam labam pat neskaitāmas reizes kā “vēdera vīruss” vai saaukstēšanās ar klepu, kas smagākos gadījumos pārgājusi bronhītā vai plaušu karsonī. jā, jā, lielakoties tā ierosinātājs ir bijis tieši kroņavīruss.
Tas, kas klejo no pagājuša gada rudens- ziemas, ir šī kroņvīrusa laboratoriski modificētais līdzinieks, kurš pēč savas būtības nav ne briesmīgs, ne navējošs, kā to mums cenšas iestāstīt, bet viegli vadāms gan. Un tieši šis fakts padara to tik prognozējamu, ka kats sētas suns pie vadības ruļļiem tik pārliecinoši var gvelzt, ka no tāda un tāda datuma sāksies otrais vilnis, un tas būšot daudz bīstamaks par pirmo. Nu zin, tak, ko paredzējuši iekurbulēt!
Labi, neiedziļināšos, citādi atkal “uzvilkšos”

Nu re, un tā maigi pie otrā punkta:
2) Stress – mākslīgi radīta spriedze, baiļu un panikas propaganda, ko raida no visiem caurumiem masu mediji, kuri saņem brangas prēmijas (es to zinu, ir kas pastāsta) par katru šausmu sižetu. Tāpēc cenšās viens par otru skaļāk, krāsaināk un uzskatāmām – rāda zārku rindas Itālijā, kuras jau 2014.gadā safilmēas, pārpildītās slimnīcas – katrā valstī viens un tas pats “dizains”- safabricētie kadri utt.
Izmetiet savus TV, jeb skatieties tikai tupos seriālus (kas to būtu domājis,ka kādreiz tā teikšu! Bet labāk- tikai jēgpilnos raidījumus no neatkarīgiem kanāliem, ja tādi vēl ir pieejami

Kas saka, ka TV neskatās, tikai kompis, tad stipri filtrējiet arī interneta portālus. Tik daudz drazas kā šobrīd, nav bijis nekad.
Beidziet lūrēt tās ziņas! Saudzējiet smadzenes un nervu sistēmu, neļaujieties zombokastei valdīt pār jums!
Jūs tak man gudri, sen ziniet, ka stress un bailes ir pirmais un spēcīgākais ierocis, kas grauj imunitāti un strādā kā visu slimību palaišanas mehānisms. Visu!!!- sākot no iesnām un caurejas, līdz pat onkoloģijām un suicīdiem.

Jā, starp citu, šogad Gruzijā, piemēram, tikai pirmajā pusgadā pašnāvību uztaisījuši 162 cilvēki, vēl 254 meģinājuši, bet izglābti.
2019. gadā, attiecīgi: “rokas sev uzlikuši” 390, meģinājumi- 478.
No Covid miruši uz šo brīdi – 28. Tad jautājums, kuri cipari vairāk sliecas uz “epidēmiju” un prasa uzmanību no valdības puses? Cilvēki to dara aiz izmisuma, jo nav darba un iztikas līdzekļu saistībā ar ekonomisko politiku, pie kam, vīriešu 3,5 reizes vairāk, jo viņi šeit lielākoties ir apgādnieki.


Tas tā – pārdomām. Lai saprotat, ka nervi mums vēl noderēs, jo mūsu uzdevums ir izdzīvot- deļ sevis, deļ saviem mīļajiem un tuvajiem, jo neviens cits par tiem neparūpēsies.


3) Himtreili – tās ķīmiskās trases, kas strīpu veidā paliek debesīs vēl stundām ilgi pēc lidmašīnas pazušanas tālēs zilajās. Tas “kokteilis”, kas nāk pār mūsu galvām pēc šādiem svītrojumiem un rūtojumiem debesīs, ir īsts ķīmiskais ierocis- sākumā neredzams, bet var tapt nāvējošs ar laiku un pie zināmiem apstākļiem. Bez visādāiem bioloģiskas izcelsmes  komponentiem, tur ir alumīnija un citādu smago metālu nanodaļiņas, kuras nonākot organismā caur elpošanas sistēmu, nokrišņiem, dzeramo ūdeni…, tur paliek uz ilgāku laiku asinīs, aknās, nierēs, kaulos, un pašas par sevi bojā dzīvi visiem bioloģiskajiem organismiem, bet vēl bīstamākas kļūst, un ar tādu mērķi arī šobrīd tiek kaisītas, kad saskaras ar 4 komponentu:


4) 5G antenu un citu ierīču starojums. Šis ir tas galvenais ierocis, ar kura palīdzību ir paredzēts būtiski samazināt iedzīvotāju skaitu. Un tas nav joks, un tā sen vairs nav “sazvērestības teorija”, bet pierādīts fakts. Man prieks, ka par to tagad tik daudz runā no dažādiem avotiem. Un man drusku skumji, ka tik daudzi par to pat dzirdēt negribēja vēl gadu, 2- 5- 8 atpakaļ, kad par to stāstīju un dalījos ar informāciju. Jo atrāk būtu sākuši gatavoties, jo labāk visiem, jo tas viss ir uzbrukums mūsu fiziskajam “apvalciņam”, ko dēvējam par ķermeni.
Un nav cita aizsardzības veida kā RŪPĒTIES par to APZINĀTI un ar LIELU, LIELU MĪLESTĪBU.
Nu tad lūk, lai jūs ziniet – šobrīd mūs apdraud ne jau vīruss, bet pret mums ir pavērsts komplekss ierocis, kurš sastāv no šiem 4 komponentiem.
Bet, par cik es neesmu masu  mediju pārstāvis un man par to neviens nemaksā, tad es jūs nebiedēšu, bet tieši pretēji- centīšos iedvesmot.
Jo, paldies Dieviem, Visumam, Saprātam un “Aur- Orai” ar Niku un Kazaru priekšgalā, mums ir praktiski viss, ar ko aizsargāties. Tas jau pierādījās pirmajā vilnī un tiksim galā ar otro, piekto un pat devīto, ja līdz tam nonāks, par ko “cīši” šaubos :)))

Īsumā, neiedziļinoties niansēs shēma kā tas “ķīselis” iedarbojas: ir vīruss, kurš, principā, mums katram ir organismā – vieniem izpaužas, citam drusku, vēl daļa nejūt nekā – atkarīgs no tā kāds parazītu un toksīnu līmenis organismā un cik noturīga imunitāte. Kā parasti,kā visu mūžu paaudžu paaudzēs.

Te pakratīšu pirkstu un gudru ģīmi teikšu: “Nu, nu, redziet kāpēc ik pa brīdim tās attīrīšanās programmas jādzer!”  Un tāpēc n- padsmit gadus sausu muti par to runāju, rakstu un dziedu dienu un nakti 🙂

Ir himtreilu “putekļi”, ja nav, pakaisa no jauna, un arī tie, vairāk vai mazāk, bet organismā klenderē. Ja nedzer pareizu ūdeni (krāna neder, no akas- nepietiek to parametru) un limfu netīra, tad daudz.
Ir stress- pa TV, internetu un no katra stūra bļauj, liek nēsat maskas un ieturēt distanci, pa ielam skraida “teletūbiji” skafandros, slēdz ciet uzņēmumus…- vārdu sakot, rada stresu visos līmeņos, lai maksimāli pazeminātu kolektīvo imunitāti.
Un tad, ik pa brīdim, attiecīgos reģionos ieslēdz vai pagriež stiprāku 5G antenu jaudu. Tie, kam to metālisko daļiņu organismā vairāk, krīt kā mušas un pēkšņi (kā Uhaņā), it kā ne no kā saslimst pat mājās sēžot vai pludmalē sauļojoties.
Un notiek kas- nāvējošs ir nevis vīruss, bet tā alumīnija un citu metālu un mikrobu kombinācija organismā, jo 5G uzkarsē smadzenes, asinis un tos metālus- mikroviļņu krāsns efekts, un sabiezē asinis, bet himtreilu mikrobi, tie parazīti, kas jau ir organismā + kroņa un citi vīrusi dara savu, piebeidz jau tā vājo imunitāti. Pneimoniju rada tieši mikrocirkulācijas traucējumi, un tas mākslīgās elpināšanas aparāts izdara “lāča pakalpojumu” – sadzen infekciju vēl dziļāk plaušās.
Es nestāstu sapnī redzēto, tas viss ir klīniski pierādīts.
Jums nav man jātic – PĀRBAUDIET, informācijas ir pietiekami, es tikai pastāstu kurā virzienā rakt, ja ir interese.

Stāstu jums to tāpēc, lai saprastu, jo mūsu nervu sistēma ir veidota tā, ka SMADZENĒM VAJAG IZSKAIDROJUMU VISAM KAS NOTIEK, TAD TĀS VAR IESLĒGT PASSAGLABĀŠANĀS MEHĀNISMUS.

Te stāsts par tiem, kam smadzenes ir kaut cik adekvātā kondīcijā.
Atkal kratu pirkstu un gudrējos:”Atcerieties kā sūtīju materiālus cik svarīgi smadzenes skalot katru dienu ar labu ūdeni, ēst daudz lecitīna un sevišķi- SEROTONĪNA!” :)))

Nu tad tā, pie lietas, vēl drusku – došu ātro instrukciju profilaksei:

1) ŪDENS, ŪDENS un vēlreiz ūdens – CORE- ALL, ideali, ja ar Aqua Bonus vai ar Redox Rinse .
2) SEROTONIN – vēl ir dažas bundžas palikušas gan ar kakao, gan mežrozīti – smadzeņu barība, sevisķi,kad maz saules, tas ir neaizstājams.
LECITĪNS – stresu mazināšanai un nervu sūnu apvalku stiprināšanai,kā arī saista un izvada toksīnus un smagos metālus no aknām, stimulē hemoglobīna un eritrocītu veidošanos.
Vēl ir arī Vaniļas(kam garšo)  lecitīns pulverī, ko ideali piemaisīt kadam kokteilim
3) Si- Energy extra – šo es iesaku lietot gandrīz pastāvīgi, jo tas lieliski škidrina asinis un uzlabo to reoliģiskās īpašības- visu asins sastāvu.
4) SPIRULĪNA (arī Aqualamin, Green Kelp, Lamina kokteilis, Lamigo– ļoti daudz B12 un citu B grupas vitamīnu un visas aļģes lieliski uzlabo asins sastāvu un stiprina organismu.
5) Auronic Pro – rakstu kā piekto, jo drusku deficita. Bet šis ir Nr.1, jo diezgan spēcīgi aizsargā no visa veida starojumiem un nēsāts pie ķermeņa strukturē iekšējos šķidrumus, neļaujot sabiezēt un sastāties kaut kur šiem metāliem.
6) ECHINOMIN – stiprina sirdi un visu parējo, ko vien var stiprināt organismā.
Novērš sirds- asinsvadu slimību rašanos tieši pateicoties tam, ka regulē asins recēšanas procesus un neļauj veidoties trombiem. Šo jūras ezi ļoti iecienījuši japaņi, sevišķi pieprasījums audzis pēc Fukusimas spradziena, kad gaisā gāja viss radioaktīvais “kokteilis” un vajadzēja glābties no sekām. Tāpēc produkts draud beigties razošanā, jo nav izejvielas tādā daudzumā. Kamēr ir, kam vajag- pasūtiet labi naski.

Es ne velti sāku savu vēstījumu, ka alkstu pēc siltas TERPENTĪNA VANNAS Šis terpentīna šķīdums – Dzeltenā Zalmanova terpentīna vanna kopā ar sāli un sodu lieliski tīra limfu un asinis, uzlabo asinsriti visā sistēmā, arī perifērajā, un tas mums šodien ir ļoti būtiski.

Nu,mani mīļie,kas izlasīja līdz šai vietai- CEPUMS JUMS NO MANIS!!! Un pasakiet sev PALDIES par pacietību!

❤

Mēs esam un būsim! Mēs varam, ja daram un mums ir, ja pieņemam!


<I.K.>

This entry was posted in Jaunumi, Veselibas skola and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.